Anamaria Prodan își lasă fetele să pozeze în revistă pentru adulți. Ce decizie a luat Rebecca: ”Sunt timidă”

 Stamen Diana
.

Anamaria Prodan își lasă fetele să pozeze în revistă pentru adulți, pentru că și a pozat în urmă cu mai mulți ani. Fata cea mare a vedetei, Rebecca, s-a decis și știe ce vrea să facă. Tânăra nu își dorește să apară goală nicăieri.

În urmă cu câțiva ani, Anamaria Prodan Reghecampf declara că este de acord ca fetele ei să pozeze în revistă pentru adulți, însă atunci când acestea vor avea 18 ani și vor fi pe picioarele lor. Sexy impresara a făcut în urmă cu mulți ani un pictorial senzațional pentru o astfel de revistă.

„La 18 ani, dacă ajung pe picioarele lor, pot poza fara probleme. Pozele artistice sunt frumoase. Eu una ma mândresc cu ele, iar fetele mele le au în camerele lor. Normal că voi poza din nou goală, dar numai dacă o să îmi placă cum arăt. Am 3 nașteri la activ. A fost tare greu, pentru că am pus 30 de kg la fiecare', a declarat Anamaria Prodan în urmă cu ceva timp.

Rebecca nu vrea să pozeze în revistă pentru adulți

Iată că acum fetele Anamariei Prodan sunt majore, însă niciuna nu își dorește să facă ceea ce a făcut mama lor. Rebecca este hotărâtă și a luat decizia de a nu apărea în astfel de reviste. Fata cea mare a vedetei este foarte timidă și nu-i place ideea de a fi în lumea reflectoarelor, deși s-a născut celebră.

'Opinia mamei cu opinia mea sunt foarte diferite, deci nu sunt de acord (n.r. să pozeze în revista pentru adulţi). Nu vreau să zic nimic urât, dar sunt mai retrasă, sunt timidă şi îmi place să mă ţin pentru mine şi pentru altcineva, nu îmi place să mă vadă toată lumea”, a declarat Rebecca Prodan.

Citește și: Câți bani le dă Anamaria Prodan fetelor sale. Rebecca a spus adevărul: 'Mama a inventat o sumă'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton