Ana Baniciu și Raluka nu au primit încă banii de la ”Asia Express”: ”Ne-am luat apartament în același bloc”

 Stamen Diana
.

Cine ar fi crezut că Ana Baniciu și Raluka vor fi marile câștigătoare ale emisiunii 'Asia Express'. Cele două nu erau atât de apropiate înainte de a participa la concurs, iar acum vedetele au ajuns chiar să își cumpere apartamente în acelaași bloc.

Au luptat cât au putut de mult și au fost învingătoare. Ana Baniciu și Raluka au câștigat marele premiu de la 'Asia Express', însă banii nu au intrat în contul celor două vedete, procedurile pentru virarea banilor sunt destul de complicate și de lungă durată. Cele două fete nu se cunoșteau foarte bine înainte de a participa la concurs, iar acum au ajuns să-mi cumpere apartament în același bloc.

'Aș mai pleca mâine dacă aș mai putea. Am și câștigat. Banii pe care i-am câștigat încă nici nu au intrat în conturi. E o procedură mai complicată, dar ne-am luat apartament în același bloc. Am dat avansul. O să fim apropiate una de cealaltă. Eram prietene, dar nu ne cunoșteam. Nu pot să explic cum te leagă o experiență de genul acesta. Am cunoscut-o fără niciun fel de mască.', a spus Ana Baniciu pentru VIVA!.

Citește și: Raluka și Ana Baniciu au câștigat Asia Express! Ce fac cu premiul de 30.000 de euro?

Cum se înțelege Ana Baniciu cu moda

'Relația mea cu moda este una prietenească, zic eu. Uneori ne mai certăm, uneori îmi mai iese treaba bine. Învăț, încerc să învăț. Nu sunt o împătimită a hainelor de firmă. Îmi plac hainele simple și îmi place să fiu eu, să mă reprezinte hainele pe care le port. Hainele mai comode și mai sport mă reprezintă.', a mai spus Ana Baniciu.

FOTO:  Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton