Ami și-a schimbat look-ul. Cum arată artista acum

 Stamen Diana
.
După lansarea noului sau videoclip „Niște dragoste', AMI a decis să facă o schimbare. Artista nu a renunțat la look-ul creț care îi este deja amprentă în ceea ce privește imaginea sa, însă a dorit să ofere tunsorii sale o amprentă exotică.

„M-am tuns de curand si sunt foarte fericita. Am tot incercat sa fac o schimbare de look insa la parul cret se vede foarte greu o schimbare, astfel am decis sa imi fac breton. Cand eram mica parul cret mi se parea un chin. Dar cu timpul mi-am dat seama ca este ceva special si ca trebuie sa ai multa rabdare pentru a avea grija de el', mărturisește AMI. 

Artista a mărturisit că de-a lungul timpului a încercat să își îndrepte părul și a apelat la diferite coafuri pentru a-și găsi un look cu care să se simtă confortabil. 

AMI a devenit cunoscuta publicului in urma lansarii single-urilor precum Trumpet Lights', una dintre cele mai difuzate piese de pe radiourile romanesti, Te-astept diseara', Playa en Costa Rica' sau colaborarea de succes cu Grasu XXL, Deja Vu'. Cu un fan base puternic si cu milioane de vizualizari pe YouTube, artista a lansat si piese in limba spaniola si in romana. Cel mai recent single lansat de AMI se numeste Indiferenta ta', o piesa care trage un semnal de alarma asupra societatii moderne. Artista a lansat o piesa sensibila care transmite un mesaj puternic ce scoate in evidenta indiferenta si superficialitatea oamenilor, un subiect rar discutat.

FOTO: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton