Alina Eremia și-a schimbat look-ul. Artista a făcut o alegere îndrăzneață

 Stamen Diana
.

Alina Eremia este mereu plină de surprize, iar atunci când nu ne surprinde cu vreo melodie nouă, artista ne surprinde cu schimbările de look. Cântăreața a făcut o alegere destul de îndrăzneață.

Am ajuns la concluzia că Alinei Eremia îi stă bine în orice fel, nu contează ce tip de coafură alege pentru că toate sunt un real succes. De data aceasta, cântăreața ne-a surprins cu o coafură pe care nu am mai văzut-o până acum la ea: afro.

Ne place Alina Eremia și apreciem și curajul ei pe care îl are de fiecare dată când alege să facă o schimbare. Voi ce ziceți? Îi stă bine Alinei Eremia cu noul look?

Alina Eremia, despre relația cu iubitul

„Eu ca artist îmi doresc să îmi expun muzica, nu relaţiile, nu viaţa mea privată, nu problemele de acasă. Sunt om ca oricare şi trec prin totul felul de stări. Mă bucur de doi ani şi jumătate de o relaţie frumoasă. Cred că cel mai important şi mai presus de toate aste e că mă susţine.', a spus Alina Eremia în exclusivitate pentru Revista VIVA!.

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton