Alexia Eram și Mario Fresh, dragostea la 18 ani și primul ”Te iubesc”! Interviu EXCLUSIV în VIVA! de august

 Stamen Diana
.

O poveste de dragoste ce i-ar putea inspira pe marii poeți ai lumii. Alexia Eram (18 ani) și Mario Fresh (19 ani) își trăiesc relația deopotrivă cu inocența vârstei, dar și cu maturitate, iubirea lor fiind, parcă, născută sub o stea norocoasă. Chiar în preajma aniversării a doi ani de relație, Alexia și Mario au bifat o nouă experiență: primul shooting împreună, special pentru VIVA!.

Emoții mari pentru echipa VIVA!, în ziua ședinței foto ce i-a avut ca protagoniști pe Alexia și pe Mario, unul dintre cele mai urmărite și îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Motivul? Ne gândeam că sunt foarte tineri, la faptul că nu este deloc ușor să petreci cinci-șase ore într-un studio, să asculți indicații, să te supui cerințelor… Toate acestea, când ai 18-19 ani, un spirit liber și propriile convingeri. Ei bine, surpriză! Alexia și Mario au reușit să ne știrbească falsele emoții încă din primele minute ale întâlnirii, relaxarea și seriozitatea de care au dat dovadă de îndată ce au pășit pe ușa studioului lui Marius Bărăgan fiind cu adevărat surprinzătoare!

Primul impuls: să vadă hainele pe care le vor purta. Ținute inspirate de moda cu influențe disco, a anilor 90, care le-au plăcut din prima clipă, deși ei nici măcar nu erau născuți în vremurile respective… Încă un hop depășit! N-au durat foarte mult pregătirile și am început shooting-ul propriu- zis… Dacă, la primele cadre, Alexia și Mario au fost puțin timizi și reținuți, după ce și-au intrat în ritm, totul a mers șnur, până la finalul shooting-ului, ce a durat șase ore, cu tot cu pauza de masă. Cum se comportă cei doi atunci când lumina camerelor de filmat se stinge? Cu discreție, bun-simț, prietenie și nicio pretenție exagerată, semn că tânăra generație chiar promite. Cum dragostea a plutit în aer, în studioul lui Bărăgan, Alexia și Mario și-au mai furat câte un sărut, în pauzele de fotografiat, semn că iubirea se simte și se trăiește… nu se descrie, după cum spun chiar ei, la finalul interviului.

Aveți doar 18 ani și, pe 30 iulie, ați aniversat doi ani de când sunteți împreună. Cum e dragostea la vârsta majoratului?

Alexia & Mario: Credem că este foarte frumoasă, așa cum sperăm că a fost pentru oricine care a fost îndrăgostit la 18 ani.

Cum ați aniversat?

A & M: Toată lumea este ușor la curent cu ce facem de când există Instagram și Instastories așa că, în plus, vă mai spunem doar că a fost o zi de care, peste ani, ne vom aminti cu plăcere.

V-ați cunoscut când aveați doar 16 ani. A fost dragoste la prima vedere?

A & M: Da, putem spune că a fost dragoste la prima vedere, chiar dacă știam deja unul de altul, dar nu ne întâlniserăm până atunci. După „bună, eu sunt Alexia!, „bună, eu sunt Mario!, lucrurile au evoluat rapid până la primul „te iubesc.

Povestiți-ne cum au fost începuturile relației voastre…

A & M: Ca în orice relație din această perioadă. (râde) Începuturile au avut loc pe Whats- App… Am început să vorbim despre câte în lună și în stele, apoi ne-am dat întâlnire în parc, ne-am plimbat, am râs și, peste vreo lună, ne-am și pupat! Amândurora ne place muzica, așa că acesta a fost un subiect comun de povești chiar de la început.

Mario, a fost Alexia greu de cucerit?

Eu știam cumva că mă plăcea, așa că nu eram foarte stresat de cum să o cuceresc, eu trebuia să fiu cucerit (râde), și asta s-a și întâmplat, încă din prima zi.

Ce v-a plăcut cel mai mult unul la celălalt, inițial?

M: Mie mi-au plăcut ochii Alexiei, totul și că graseia. O sorb din priviri când vorbește. Și îmi place că am și un nume în care se regăsește litera „R. (zâmbește)

A: Era drăguț, respectuos, romantic, cald și talentat. Știu că v-a făcut cunoștință

Antonia… O considerați „nașa voastră?

A & M: O considerăm o prietenă foarte bună și desigur că-i mulțumim că ne-a prezentat unul altuia și că ne este mereu alături cu un sfat dacă avem nevoie… Și face și cele mai bune dulciuri. (zâmbește)

Voi ați adus în discuție, în interviuri, și ideea căsătoriei… Cât de serios este subiectul căsătorie pentru voi?

A & M: Noi nu am adus niciodată în discuție ideea căsătoriei. A fost o răstălmăcire a presei, că doar știți cum se vând știrile… Tot ce am spus noi a fost că admirăm relația părinților lui Mario, care s-au cunoscut foarte tineri și au rămas împreună și că poate și noi vom fi așa.

Alexia, te-ai visat mireasă până acum?

În general, fetele de vârsta ta își fac un adevărat scenariu pentru ziua cea mare… Este mult prea devreme să vorbim despre așa ceva. Dar sigur că îmi imaginez o rochie, ca orice fată… Și aș vrea să fie cumva încât să devină, din lungă, scurtă la petrecere, ca să pot dansa.

Există și momente în care aveți divergențe? Cum le soluționați, cine lasă de la el?

A & M: Sigur că avem și divergențe. Important este că nu încheiem ziua supărați. O dată lasă unul de la el, o dată celălalt, nu există o regulă.

Alexia, tu vei merge să studiezi în străinătate, Mario va rămâne aici… Cum percepeți această schimbare?

Este normal ca la această vârstă să ne preocupe dezvoltarea noastră, ceea ce pentru mine înseamnă urmarea unei facultăți în Anglia și pentru el multe concerte și muncă în studio, dar asta nu va sta în calea iubirii noastre. Așa o să ne fie și mai dor și, când ne vom reîntâlni, va fi minunat. Apoi, există WhatsApp și Facetime, și Skype, și multe curse low cost București-Londra și invers. Sunt sigură că ne vom descurca.

Mario, ai simțit o presiune asupra ta de pe urma faptului că Alexia este fiica Andreei Esca?

Nu o pot numi presiune, pentru că am fost învățat de mic să fiu dezinvolt cu toți oamenii din jurul meu, dar este adevărat că am avut emoții la prima întâlnire cu părinții Alexiei, pentru că nu știam cum voi fi perceput. Numai că ei m-au făcut să mă simt foarte bine și relația noastră a funcționat perfect de la bun început.

Alexia, cât de greu este să fii fiica Andreei Esca? Zi-ne dacă te-ai lovit de dezavantaje…

Toți copiii sunt copiii cuiva, la 18 ani. Că doar n-ai avut timp să devii tu însuți cineva. Important e să nu rămâi așa (zâmbește). Apoi, pentru mine Andreea Esca nu e Andreea Esca de la televizor, e mama mea și cred că avem aceleași discuții și preocupări ca orice alt cuplu mamă-fiică. Sigur că diferența e că eu trebuie să mă opresc mai des pe stradă, ca să facă mama poze cu oamenii. Dar chiar eu i le fac și nu mă deranjează deloc. Ea e fericită când o opresc telespectatorii și îmi spune mereu că se simte flatată și acum, după atâția ani, de dragostea românilor. Iar eu sunt foarte mândră de ea. Dezavantajul este că e greu să știi dacă cineva vrea să vorbească cu tine, Alexia, sau doar pentru că ești fata Andreei Esca. Numai că mama îmi zice că, atunci când am dansat pe scenă sau când am jucat în „I love Violetta, de exemplu, și am fost apreciată, s-ar fi văzut dacă dansam prost sau dacă jucam prost și dacă eram fata Arcului de Triumf. (râde) Deci trebuie să am încredere în mine. Și îmi dă mereu exemplul fetei lui Paul McCartney. Toată generația mea știe de Stella McCartney fără să mai spună că e fata lui Paul sau pune cineva la îndoială talentul lui Michael Douglas, pentru că e fiul lui Kirk Douglas? Deci, ține de tine să depășești faima părinților tăi. Și apoi, la țară, orice vârstă ai avea, te întreabă oamenii: tu al cui ești?

Alexia, care este cel mai important sfat pe care l-ai primit de la mama ta?

Cele mai bune sfaturi de la mama? Să fiu deschisă către oameni și oportunități, să nu zic nu, să am încredere în mine și să știu că orice lucru, chiar și rău, se întâmplă ca să-mi fie mai bine!

Cât de mult se implică părinții în relația voastră?

A: Părinții mei m-au susținut mereu în relația cu Mario. Avem și multe activități de familie în care Mario este prezent, mai ales că părinții lui sunt la Iași, mergem împreună în vacanțe, ne înțelegem foarte bine.

Care e cea mai frumoasă surpriză pe care v-ați făcut-o reciproc, până acum?

A: Tot timpul ne facem surprize, Mario îmi aduce trandafiri fără nicio ocazie, iar eu îi pregătesc câte o cină romantică sau un desert bun…

M: I-am presărat petale de trandafiri prin toată casa și i-am scris din ele „te iubesc, de Valentines Day…

A: I-am pregătit un borcan cu biletele pe care am scris diverse mesaje, provocări pe zile, amintiri…

Ce înseamnă iubirea, pentru voi?

A & M: Iubirea se simte și se trăiește… nu se descrie.

Citește și: Ce notă a luat fiica Andreei Esca la BAC. Alexia Eram și-a făcut mama mândră

Alexia Eram si Mario Fresh in VIVA!Alexia Eram si Mario Fresh in VIVA!

FOTO: Marius Bărăgan 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton