Alexandru Arşinel, probleme serioase de sănătate! Ce dureri a acuzat actorul

 Pirvu Cristina
.

Actorul Alexandru Arşinel a fost internat de urgenţă  în spital pe 10 decembrie. Iată ce dureri a acuzat acesta şi ce spun medicii despre starea lui! 

Alexandru Arșinel, operat pe inimă

Contactat aseară telefonic de Mihai Gâdea, Alexandru Arșinel a mărturisit la Antena 3 că va fi supus unei intervenții pe inimă, cel mai probabil în cursul zilei de luni, 11 decembrie.

 Sunt în aşteptarea unei intervenţii care va avea loc mâine. La inima'. Totodată, Alexandru Arșinel a recunoscut că a trecut printr-o perioadă grea, fiind profund afectat de moartea Stelei Popescu și a Cristinei Stamate:  S-au adunat prea multe. Sunt eu puternic, dar cedam în faţa solicitărilor mari.'

Alexandru Arşinel, probleme serioase de sănătate

Alexandru Arşinel a fost dus de urgenţă la Spitalul Municipal pe 10 decembrie, scrie libertatea.ro. Acesta a fost supus imediat unor analize amănunţite pentru a se vedea cauza stărilor sale de rău. Mai exact, şeful Serviciului de Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat că un echipaj l-a dus pe Alexandru Arşinel la Spitalul Universitar, actorul acuzând „o durere toracică nespecifică'.

„L-am avut pe Alexandru Arşinel cu o durere toracică nespecifică. Acuza ameţeli şi era uşor tahicardiac. L-am transportat în condiţii de siguranţă la Spitalul Universitar', a declarat Alis Grasu.

Vestea tristă a fost confirmată şi de Biroul de Presă de la Spitalul Universitar de Urgență București.

„Confirmăm faptul că maestrul Alexandru Arșinel este în acest moment în Unitatea de Primiri Urgențe a SUUB. La cererea domniei sale nu putem oferi date despre starea de sănătate', au declarat surse de la Biroul de Presă de la Spitalul Universitar de Urgență București.

Nu doar Alexandru Arşinel trece prin momente mai puţin plăcute, ci şi soţia acestuia. Marilena Arşinel a suferit un accident soldat cu un hematom la cap acum ceva vreme.

Mai mult decât atât, actorul a trecut şi prin momente extrem de dureroase la moartea Stelei Popescu şi a Cristinei Stamate, prietenele şi colegele sale de scenă.

Citeşte şi: Iată ce ținute au purtat vedetele la Festivalul Brazilor de Crăciun!

Valentina Pelinel, fericită de ziua ei! Imaginea emoționantă cu fiul său, Milan

Foto: Libertatea

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton