Alexandra Stan - mai sinceră ca niciodată: „Am avut o experiență cu o fată!” Ce spune și despre faptul că și-a înșelat actualul iubit

 Popescu Alexandra
.

Deși este una dintre cele mai dorite femei din România și are milioane de fani în lumea întreagă, Alexandra Stan nu a fost întotdeauna așa. În adolescență era considerată rățușca cea urâtă, iar din această cauză a avut nevoie de mulți ani de terapie.

„Am făcut terapie post traumatică în adolescență. Am fost și la psihologul școlii pentru că nu mă regăseam în liceu, eram un fel de rățușca cea urâtă, mă marginalizau foarte mult colegii. Dar mi-am dat seama după mulți ani de terapie că, de fapt, eu făceam asta, nu ceilalți. Aveam probleme de self-esteem, nu aveam încredere în mine, nu mă iubeam pe mine și din cauza asta atrăgeam tot felul de situații și intram tot timpul în tot felul de chestii care nu mă avantajau. Umblam cu oameni care îmi făceau rău, aveam încerede în oameni în care nu ar fi trebuit. Cel mai greu e să fii sincer cu tine', a mărturisit Alexandra într-un live pe Facebook.

Și pentru că este o persoană sinceră și deschisă, Alexandra a recunoscut că și-a înșelat foștii iubiti, dar și pe actualul său partener de viață.

Vezi și: Angelina Jolie, George Clooney, Nicole Kidman – Vedetele strălucesc pe covorul roşu de la Toronto

„Da, normal, cine nu a înșelat. Sincer, nici în afară de iubitul de acum. A fost o chestie la început pentru că noi am avut o altfel de relație. Noi am fost prieteni foarte mulți ani, iar relația noastră a evoluat treptat, doar că eu nu credeam că a evoluat atât de mult și am avut și o altă experiență cu altcineva. Dar el a aflat ulterior și i-am spus, nu am putut să îl mint. Pe moment s-a supărat, dar nu s-a supărat neapărat că s-a întâmplat chestia aia cât s-a supărat pentru că nu i-am spus', a mai spus vedeta.

Și sinceritatea ei nu a avut limite pentru că Alexandra Stan a încins imaginația domnilor atunci când a mărturisit că a avut o experiență lesbi.

„Sunt super pro lesbiene, pro gay. Am avut o experiență și cu o fată, și cu două fete', a recunoscut artista.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton