Adrian Mutu, în vacanţă cu copiii săi în Republica Dominicană! Se distrează, nu glumă - VIDEO

 Pirvu Cristina
.

Adrian Mutu a plecat în vacanţă la sfârşitul anului 2017. Iată cu cine sărbătoreşte departe de România, în Replublica Dominicană!

Începutul anului 2018 l-a prins pe Adrian Mutu, pe soţia sa Sandra, pe băieţelul lor Tiago şi pe celelalte două fiice ale fotbalistului, Maya şi Adriana, tocmai în Replublica Dominicană. Au sărbătorit împreună şi se distrează acolo chiar şi acum.

Se pare că cele două fiice ale acestuia cu Consuelo au preferat să petreacă această perioadă alături de tatăl lor şi de micuţul lor frate, Tiago. Sandra şi Adrian sunt cei mai fericiţi părinţi!

Citeşte şi: Oana Roman, despre viaţa lui Mihai Mitoşeru

Adrian Mutu, în vacanţă cu copiii săi

Adrian Mutu menţine relaţiile cu toţi copiii săi, din cele trei căsnicii, cu Mario, cu Maya şi Adriana, iar lui Tiago îi este alături în fiecare zi. În această vacanţă s-a fotografiat alături de fetele sale într-o ipostază amuzantă şi imediat a încărcat imaginea în mediul online. Cei trei se strâmbă la aparatul de fotografiat, semn că se distrează pe cinste împreună!

❤️ Having fun @adrimutu @mayamutu @sandra01mutu @casiuscondescu @alexandra84moc

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) on

Citeşte şi: Dovada că Andreea Raicu are iubit! Iată imaginea

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton