Adevărul despre starea de sănătate a Ionelei Prodan: "Mama nu are vreo boală terminală!"

 Pirvu Cristina
.

Adevărul despre starea de sănătate a Ionelei Prodan. De o perioadă bună de timp, Ionela Prodan se confruntă cu diferite probleme de sănătate. A fost internată de mai multe ori în spital, iar fetele sale i-au fost alături. Şi acum, cântăreaţa se află pe mâinile medicilor! Iată care este starea ei!

Anca, cealaltă fiică a Ionelei Prodan, a dezvăluit într-un interviu că mama sa este pe patul de spital. Nu are vreo boală terminală, însă are nevoie de ajutorul specialiştilor.

Mama nu are nicio metastază, astea sunt pure golănii. Eu sunt la Sibiu acum, am fost plecată cu munca. Să fim serioși, dacă mama avea așa ceva, eu o lăsam singură? Da, este internată în spital, dar în niciun caz nu este pe moarte, așa cum s-a spus. Este chiar binișor, sub stricta atenție a unei echipe foarte bune de medici. Nu pot sta nonstop cu mama la spital, dar vorbim în permanență la fel. Toată lumea să se liniștească. Mama nu are vreo boală terminală', a explicat Anca, pentru cancan.ro.

Anca, cealaltă fiică a Ionelei Prodan, care locuieşte în America, s-a întors în România pentru a fi alături de mama sa.

Decizia de ultima oră Anamariei Prodan cu privire la mama ei

Anamaria și Ionela Prodan

Anamaria Prodan, probleme de sănătate

Anamaria a fost mereu alături de mama sa, în special în aceste luni în care Ionela a avut neapărată nevoie de ajutorul medicilor, a fost internată de mai multe ori în spital. Iată că de data aceasta, impresara nu se simte deloc bine. Stresul prin care ar fi trecut în ultimele săptămâni ar fi pus-o la pământ.

Chiar în acest weekend, Ionela Prodan ar fi ajuns pe mâna doctorilor, conform Antena Stars. Imediat după, Anamaria ar fi clacat şi ea, spun surse apropiate vedetei. Ea ar avea dureri insuportabile de cap.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton