Adelina Pestritu știe cu cine seamănă fetiță ei. Zenaida Maria îl moşteneşte - FOTO

.

Adelina Pestritu știe cu cine seamănă fetiță ei. Vedeta se află în cea mai frumoasă perioada din viață ei, fiind alături de bărbatul iubit și urmând să devină mama în luna august. Mai are foarte puţin de aşteptat până îşi va strânge în braţe micuţa, dar deja ştie cui îi va moşteni trăsăturile. Iată dovada!

Vedeta a postat pe Instagram o fotografie din copilărie cu logodnicul ei, Virgil Şteblea, spunând că așa se încruntă și Zeny'. Cu toate că așa o alintă, numele ales de cuplu este Zenaida Maria, semnificand cer luminos' sau lumina'.

„Acum înţeleg cu cine seamănă Zeny în burtică când stă încruntată!”, a notat vedeta.

Adelina este deja în ultima luna de sarcina și a împărtășit cu fanii toate etapele pe care le-a parcurs pentru întâmpinarea noului membru al familiei. Această încearcă să fie un sprijin pentru mămici postând pe blogul ei articole despre experiența prin care trece. Printre cele mai populare postări se numără lista de cumpărături pentru bebeluș, care conține 73 de lucruri pe care viitoarea mămică le consideră esențiale.

Fiind pasionată de sport și înainte, nu a neglijat nici în această perioada mișcarea, a fost activă și vizitează des sala de fitness. Nu a renunţat nici la viaţa mondenă, a participat la multe evenimente alături de alte vedete. Deși anunță că așteaptă cu nerăbdare marea întâlnire, încă nu a făcut publice detalii legate de naștere, nu ştie dacă va naşte natural sau prin cezariană.

Adelina Pestriţu încă primeşte mesaje de la bărbaţi

Vedeta este una dintre cele mai frumoase şi curtate femei de la noi. Este în showbiz de peste 10 ani de zile, iar de atunci a strâns o mulţime de admiratori. Deşi a anunţat că s-a logodit şi că va deveni mamă, bărbaţii încă îi trimit mesaje, o complimentează şi chiar îi trimit cereri de căsătorie. O flatează toate aceste mesaje, le-a mulţumit tuturor.

De ani de zile se întâmplă aşa, Adelina este foarte urmărită atunci când apare la TV, dar şi în mediul online unde are peste 1.360.000 de admiratori.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton