Adelina Pestriţu îşi alăptează fetiţa. Cum se descurcă proaspăta mămică

 Pirvu Cristina
.

Adelina Pestriţu îşi alăptează fetiţa. Vineri, 3 august, Zenaida Maria a venit pe lume. Părinţii săi erau tare nerăbdători să o cunoască, să vadă cum arată, să o strângă în braţe. Iată că acum a venit momentul să meargă acasă, mămica deja s-a obişnuit cu ea, o alăptează!

Urmează clipe şi mai fericite pentru familia Adelinei Pestriţu! Zenaida Maria va ajunge acasă, dar înainte de acest pas, micuţa a fost alăptată de mama sa. Se pare că Adelina şi-a dus copilul la piept, toate pentru ca micuţa să crească mare.

Zenaida-Maria a venit pe lume cu greutatea de 2,690 kilograme și 49 de cm și a primit nota 10.

„7.30 #alaptarea lui Baby Zeny. Efectuată. Viaţa de mămică!”, a scris pe Instagram Adelina Pestriţu la prima oră a dimineţii.

Tot astăzi, ea şi micuţa Zenaida Maria vor părăsi spitalul, vor merge acasă. Acolo, pe fetiţă o aşteaptă camera frumos decorată, hăinuţele şi toată dragostea părinţilor săi.

„Daca ziua de vineri a fost cea mai fericita pentru ca stiam ca in sfarsit ne vom intalni cu Zenaida-Maria, ziua de astazi este la fel de fericita pentru ca vom merge acasa la noi, unde i-o vom prezenta si pe #crazynobbyiar familia va fi completa  🌸 @steblea.virgil #parents #newlife #biglove#maternity #ourstory”, a mai notat Adelina. Vedeta a ţinut neapărat să îi mulţumească şi medicului care i-a monitorizat sarcina şi totodată a ajutat-o să nască.

Prima imagine cu fetiţa Adelinei Pestriţu

Vedeta a scris pe blog, la scurt timp după ce a devenit mămică. A şi postat prima fotografie cu Zenaida Maria pe contul ei de Instagram. Virgil este alături de fetele sale, un bărbat şi un tătic împlinit. 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton