Adelina Pestrițu, blondă și cu părul lung. Însărcinată în 4 luni, vedeta încearcă un nou look

 Stamen Diana
.

A bucurat pe toată lumea când și-a anunțat sarcina, viitoarea mămică trăiește acum cele mai frumoase momente din viața ei. Adelina Pestrițu a surprins pe toată lumea cu o schimbare de look. Blondă și cu părul lung, așa arată Adelina Pestrițu după încercarea de schimbare de look.

Vedeta a dat dovadă de mult curaj atunci când a ales să se tundă scurt. Adelina Pestrițu a renunțat la părul lung, însă nu a renunțat și la culoarea de păr. Peruca pe care a ales să o poarte o face să fie de nerecunoscut. Cu părul lung și blond, Adelina Pestrițu nu mai arată deloc la fel.

Însărcinată în 4 luni, vedeta încearcă tot felul de look-uri. Adelina Pestrițu și-a întrebat prietenii virtuali ce părere au despre schimbarea ei de look: 'Da sau nu?'. Evident, toți fanii viitoarei mămici i-au spus că îi stă foarte bine cu această alegere îndrăzneață.

Adelina Pestrițu, blondă și cu părul lung

Adelina Pestrițu, blondă și cu părul lung

Adelina Pestrițu este însărcinată pentru prima dată

'Dragii mei prieteni, varsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam sa-l primesc vreodata. Eu si iubitul meu, Virgil, suntem fericiti sa impartasim cu voi vestea ca vom deveni parinti. Fericirea noasta este cu atat mai mare cu cat in curand vom sarbatori si un an de relatie. Suntem coplesiti de emotii si abia asteptam sa treaca cele 6 luni ramase pana vom fi 3. Speram sa ne descurcam bine in rolul de parinti.', a fost anunțul făcut de Adelina Petrițu.

Citește și: Cine este tatăl copilului Adelinei Pestriţu? Virgil Şteblea are şi o poreclă

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton