Adam Levine și modelul Behati Prinsloo vor fi părinți pentru a doua oară

 Popescu Alexandra
.

Adam Levine va fi tată pentru a doua oară. Soția sa, modelul Victoria Secret Behati Prinsloo, este însărcinată cu cel de-al doilea copil la nici un an de când au devenit părinții unei fetițe.

Într-o postare pe Instagram, modelul în vârstă de 28 de ani a dezvăluit că ea și solistul Maroon 5 (38) vor fi pentru a doua oară părinți. Într-o pereche de bikini și cu o eșarfă înfășurată în jurul sânilor, Behati s-a fotografiat în oglindă, iar fanii ei au putut vedea burtica de gravidă, sarcină ce pare a fi destul de avansată.

Vezi și: Andreea Marin – prima declarație după ce s-a spus că formează un cuplu cu Marcel Toader

„Runda a 2-a', a scris modelul în dreptul imaginii, care a strâns deja peste 570 de mii de like-uri și mii de comentarii prin care este felicitată.

În luna septembrie, 2016, Behati aducea pe lume o fetiță, pe Dusty Rose. Adam Levine nu a comentat deocamdată vestea pe care soția sa a împărtășit-o. Acesta doar anunțase că Behati se va întoarce pe podiumul Victoria Secret în luna noiembrie.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton