Accidentare GRAVĂ în competiţia "Exatlon"! "Este o durere îngrozitoare!"

 Pirvu Cristina
.

Competiția din cea de-a treia ediție a show-ului Exatlon' a fost una acerbă, concurenții celor două echipe au dat totul pe câmpul de luptă, testându-și limitele și riscând totul.

Cu o accidentare serioasă care l-ar fi putut scoate din concurs definitiv, și avertizat de medici, Ionuț a refuzat repausul  fizic și s-a duelat cu rivalul sau Vladimir Drăghia, din Echipa Faimosilor.

Accidentare GRAVĂ în competiţia „Exatlon”


Este o durere îngrozitoare, dar nu mă dau bătut! Am o întindere la braț foarte gravă, dar mă voi forță…', a spus acesta.

Fiind conștient de gravitatea situației lui medicale, Cosmin Cernat l-a îndemnat pe Ionuț să  stea pe bară la aceste probe sportive, însă încăpățânarea și dorința lui Ionuț de a-și ajută echipa l-au determinat să între în joc și aseară, în ciuda oricărui risc.

La cum văd că arată brațul tău și la ce informații medicale am despre cazul tău, te-aș sfătui să nu concurezi astăzi. Ești sigur că vrei să o faci? Știi că dacă mușchiul se rupe, pleci acasă?', i-a spus prezentatorul reality-ului.

Deși durerile erau cumplite, iar Ionuț riscă o ruptură de mușchi care l-ar fi eliminat din concurs, luptătorul de MMA a hotărât să concureze pe răspunderea să și l-a înfrânt pe Vladimir. A fost unul dintre momentele cele mai tensionante de aseară; înainte de a intră pe câmpul de lupta, diferența între cele două echipe era de 4 puncte în favoarea Faimosilor, astfel că se explică și dorința arzătoare a războinicului Ionuț de a o diminua.

Concurez astăzi pentru că bătălia se va da pentru casă, așa că voi riscă totul! Doctorii mi-au spus că riscul de a face o ruptură de mușchi este foarte mare', a răspuns hotărât Ionuț.

FOTO: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton