A dispărut în ultima vreme de pe micul ecran, dar are planuri mari. Ce mai face CRBL?

CRBL a stat puțin departe de lumea mondenă în ultima perioadă și cu siguranță mulți s-au întrebat ce mai face artistul. Ei bine, noi l-am prins pe CRBL la avanpremiera lungmetrajului 'România neîmblânzită' și ne-a dezvăluit ce planuri are și surprizele pe care le pregătește pentru fanii lui.

CRBL face foarte bine și are planuri mari. Artistul nu s-a retras din lumea muzicii și pregătește multe surprize frumoase. Planurile pe care le are artistul sună foarte bine și cu siguranță va reuși să le ducă la bun sfârșit. La bază este dansator și nu vrea să renunțe la asta, așa că vrea să

'Oficial îmi merge bine. Muzică, în general ce am învățat. Muzică, sport, mișcare, de toate. Să știi că nu prea am fost prezent forțat în media, doar când a fost cazul și am avut ceva de spus. Nu sunt genul care să fie prezent la tot felul de evenimente sau să mă fac remarcat dacă nu e cazul. Așa că… mie îmi e bine. Văd că nu mai dansează nimeni în România și pentru mine este o problemă. Am să aduc din nou dansul', ne-a mărturisit CRBL.

FOTO: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton