5 momente de la Oscar 2017 pe care camerele de filmat le-au ratat

 Popescu Alexandra
.

Gafa colosală de la ceremonia premiilor Oscar, prin care câștigătorul la categoria „cel mai bun film' a fost anunțat greșit, a fost văzută de toată lumea și comentată îndelung, însă există și alte momente pe care camerele nu le-au imortalizat.

Chris Gardener, unul din reporterii Hollywood Reporter, a surprins în câteva imagini ceea ce nu s-a văzut la TV. Pe pagina a de Twitter a comentat anumite întâmplări, dar iată care au fost 5 dintre momentele pe care camerele de filmat nu le-au surprins.

1. Când a fost citit cel mai bun actor în rol secundar, cineva din public a strigat „Michael!' pentru nominalizatul Michael Shannon din Nocturnal Animals, dar premiul a mers la Mahershala Ali din „Moonlight'.

2. Intarea grandioasă a lui Faye Dunaway. Lengendara actriță a trecut prin rândul din față la brațul unui oaspete și s-a oprit să o salute pe Isabelle Huppert.

 


3. Chiar dacă la intrarea în teatru a fost open bar, invitații nu au fost lăsați să intre cu băuturile în teatru. Din această cauză, mulți participanți la ceremonie au golit barul de gustări și băutură în timpul pauzelor.

 

4. Cel mai jenant moment al serii a fost, cu siguranță, anunțul eronat pentru „La La Land' ca și câștigător la categoria „cel mai bun film', „Moonlight' fiind , de fapt, învingătorul, însă, înainte de asta, a mai existat un moment care a stârnit chicote printre participanți. Atunci când Casey Afflek a câștigat Oscarul pentru „cel mai bun actor', camerele i-au filmat dezamăgirea imensă a lui Denzel Washington.

5. După ce spectacolul s-a încheiat, producătorul „La la Land', Jordan Horowitz și actorul Ryan Gosling au rămas în spate în stare de șoc. Gosling a făcut fotografii cu fanii, însă Jordan a fost într-o stare de șoc continuă și a fost unul din ultimii care a plecat.

 

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

TOP 5 gafe monumentale pe covorul roșu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton