5 lucruri pe care Meghan Markle le ia cu ea în vacanţă, de fiecare dată

 Pirvu Cristina
.

5 lucruri pe care Meghan Markle le ia cu ea în vacanţă. Viitoarea soţie a Prinţului Harry s-a dovedit foarte inspirată la diversele sale vacanţe, acum te poţi inspira şi tu de la ea. Sfaturi pratice pe care le poţi pune în aplicare în fiecare vară!

Actriţa stilată şi viitoarea soţie a Prinţului Harry a călătorit în jurul lumii şi ştie câteva trucuri pentru a te simţi bine şi în vacanţă. Sunt lucruri în trend, dar şi confortabile.

Alege costumul potrivit

Nu e nimic mai rău decât un costum mulat în care nu te poţi mişca şi nici nu te poţi distra. Nu purta un costum trendy, doar pentru că este la modă. Orice ai alege, optează pentru ceva care să te facă să te simţi încrezătoare.

Genţile mici, poştas sunt un must-have

Nu ai vrea să jonglezi cu aparatul de fotografiat sau cu geanta sau telefonul mobil. Asigură-te că iei cu tine o poşetă poştaş, de preferat într-o culoare neutră care se va potrivi cu orice outfit.

Ai grijă de pielea ta

Ştim că vrei să ai o piele măslinie, dar fii atentă cu pielea ta mai întâi. Ai grijă să iei cu tine o pălărie chic şi nu uita acasă perechea preferată de ochelari de soare. Crema de protecţie e şi mai importantă!

Găseşte o pereche de sandale confortabile

Confortul tău trebuie să fie pe primul loc. Găseşte o pereche de sandale joase, cu o tăietură interesantă. Le poţi alege pe cele preferate de Meghan Markle, de la Sarah Flint.

Combină piesele vestimentare în diferite outfit-uri

Deseori nu este nevoie să mergi în oraş şi să îţi cumperi haine noi. Poţi lua un obiect vestimentar basic şi să îl combini cu diverse perechi de pantaloni, spre exemplu jeans cu sandale joase.

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton