Ei au fost în centrul atenției pe covorul roșu! Cele mai frumoase cupluri la Premiile Gopo

.

Cea de-a 12-a ediție a Galei Pemiilor Gopo și-a desemnat aseară câștigătorii, dar excelența în cinema nu a fost singurul lucru care ne-a atras atenția. Pe covorul roșu al Teatrului Național s-a derulat un alt film, unul de dragoste. Viva! a votat: iată cuplurile noastre preferate de la Gala Gopo.


 În ținute strălucitoare, afișând un look impecabil, vedetele și-au făcut apariția pe covorul roșu însoțite de partenerii lor. Respectând dress code-ul unui eveniment de asemenea anvergură, black tie, cuplurile au făcut senzație la Gopo 2018. Adevărate ‘power couples’, cum ar spune americanii, actorii au făcut numeroase fotografii înainte de a intra în sala Teatrului Național pentru decernarea celor mai importante premii al cinema-ului românesc.

Cele mai frumoase cupluri la Premiile Gopo 2018


Cuplul serii a fost, fără îndoială, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, cu atât mai mult cu cât în ultima vreme cei doi sunt apariții rare la evenimente mondene. Însărcinată în șapte luni, Laura a lăsat la vedere o burtică delicată, dar foarte vizibilă din rochia mulată creată de bunul ei prieten, designerul Stephan Pelger. Cu toate că în nici două luni va aduce pe lume o fetiță, actrița nu a dat semne de oboseală, stand până la finalul ceremoniei. Laura a rezistat eroic, dar, ca în cazul oricărei femei însărcinate, după câteva ore în ținuta de gala picioarele au început să dea semne de oboseală.


Un alt cuplu spectaculos al serii a fost cel format din Alina Chivulescu și Dan Chișu. Un cuplu extrem de discret, cei doi arată atât de bine împreună încât diferența de vârstă de 19 ani nu reprezintă o problemă. Acum circa doi ani, Alina și Dan au ales tot premiile Gopo pentru a cofirma tacit reîndonarea poveștii de dragoste, începută initial în urmă cu vreo două decenii.


 Părinți dedicați, Ioana Blaj și Ducu Ion au reușit să fugă de acasă pentru a lua parte la Premiile Gopo. Nu a trecut nici un an de când Ioana a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, tot băiețel, că actrița a și revenit la greutatea ideală, afișând o siluetă impecabilă la premiile Gopo într-o salopetă M Marquise.

Foto: Dumitru Angelescu

Citește și:

A venit vremea dezvăluirilor! După opt ani de relație, Radu Vâlcan a dat din casă: cum l-a cucerit Adela Popescu

Cum a fost vindecat Dan Negru cu pastile de Tic-Tac. Soluția incredibilă a venit de la Valeriu Lazarov