Mădălina Ghenea, înșelată de Matei Stratan?! Cu cine și-a făcut apariția tatăl fetiței actriței la un eveniment

.

Tensiunile din ultima perioadă au făcut-o pe Mădălina Ghenea să răbufnească și să dorească să dea câteva explicații pentru ceea ce s-a speculat în ultimul timp. Actrița nu este în țară, iar Matei Stratan pare că profită din plin de acest lucru.

Mădălina Ghenea ar fi fost înșelată de Matei Stratan, spun surse apropiate cuplului. Cristi Brancu a făcut câteva dezvăluiri despre situația amoroasă a celor doi, informații pe care le deținea de la un prieten de-al lui Matei Stratan.


„Ea bănuia de mai multă vreme că el mai are pe cineva. Comportamentul lui se schimbase. Când a avut dovada clară, negru pe alb, a explodat pe Instagram. Se pare că Matei va avea un program de vizitare săptămânal. Totul s-a rupt definitiv’, a declarat un apropiat al Mădălinei pentru „Agenţia Vip’.

Se pare că weekendul trecut, în familia lui Matei Stratan a avut loc un eveniment important de la care Mădălina Ghenea a lipsit. În weekend a avut loc nunta verișoarei lui Matei Stratan, Roxana Blagu, iar la eveniment tatăl fetiței actriței a venit însoțit de o altă femeie. Se pare că femeia cu care Matei Stratan s-a afișat este mult mai în vârstă decât el.


Chiar în ziua cu evenimentul, Mădălina Ghenea a postat pe Instagram o fotografie cu text, care a lăsat în urmă multe semne de întrebare, însă a șters-o ulterior. ‘Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai distrus viitorul’, era mesajul postat de actriță. Se pare că lucrurile nu sunt tocmai lapte și miere în familia lor.

FOTO: Hepta

Diana Stamen