Selena Gomez și The Weeknd s-au despărțit! Să fi grăbit Justin Bieber deznodământul?

 Oana Pantazi
.

Vestea că Selena Gomez și The Weeknd s-au despărțit, deși fusese de ceva timp anticipată de către presa de peste Ocean, a reușit totuși să uimească, fiindcă ruptura s-a produs neașteptat de repede. Să fi grăbit Justin Bieber, fostul iubit al artistei, deznodământul?

 

Justin Bieber și Selena Gomez, pe vremea când erau cel mai îndrăgit cuplu de adolescenți.

 

Anul acesta a fost unul foarte dificil pentru Selena Gomez, artista, care se lupta de multă vreme cu o boală autoimună (lupus), fiind nevoită să facă și un transplant de rinichi. În plus, nici pe plan sentimental lucrurile nu au stat mai bine în ceea ce o privește… După o relație care a durat 10 luni și care a debutat exploziv, se pare că focul s-a stins, iar Selena Gomez (25) și The Weeknd (27) și-au spus la revedere'. Deși iubitul ei i-a fost alături înainte și după ce artista a trecut prin dificila intervenție, în cele din urmă relația lor nu a mai rezistat.

 

Selena, alături de prietena ei bună, actrița Francia Raisa, cea care i-a salvat viața donându-i un rinichi.

Selena, alături de prietena ei bună, actrița Francia Raisa, cea care i-a salvat viața donându-i un rinichi.

 

Din mărturiile apropiaților celor doi, se pare că cel mai mare dușman al relației lor a fost distanța, atât Selena, cât și The Weeknd având obligații profesionale ce îi țineau prea mult timp departe unul de celălalt. Mai mult, s-a zvonit că celebrul cuplu era pe cale să se transforme într-un triunghi amoros, odată cu reapariția în viața artistei a lui Justin Bieber, fostul ei iubit. Selena și Justin au avut o relație între anii 2011 și 2014, iar despărțirea lor nu s-a produs deloc în termeni amicali. Ba chiar, în 2016, schimbul dur de replici dintre ei, care a avut loc pe Instagram, l-a determinat pe Justin să-și desființeze contul pentru o perioadă…

 

Selena Gomez și The Weeknd au fost un cuplu hot…

 

Presa a descoperit rapid că cei doi foști iubiți au reluat legătura, aceștia fiind surprinși împreună nu o dată, iar limbajul mimico-gestual dezvăluind că între ei este o relație mai mult decât amicală… Justin nu doar că și-a vizitat fosta mare iubire la ea acasă (ce-i drept, nu a fost singurul invitat), dar a fost văzut recent în compania artistei, într-o cafenea din Los Angeles, unde cei doi au stat de vorbă mai bine de o oră. Evident, în pofida faptului că Justin a încercat să se ascundă în spatele unui hanorac cu glugă, prezența lor nu a rămas neremarcată.

 

Justin și Selena, surprinți de paparazzi, în pofida încercărilor artistului de a nu fi recunoscut.

 

Selena l-a vizitat la rândul ei pe Justin, și nu doar o dată, iar cu altă ocazie cei doi au luat micul dejul, apoi au mers împreună la biserică, asta în timp ce The Weeknd nu era în oraș. Acest lucru l-a făcut cu siguranță pe rapper să pună capăt relației, până la urmă oricât de cool al fi un bărbat e greu de crezut că acestuia îi cade bine să afle că iubita lui își petrece timpul, în absența lui, cu fostul amorez. Deși Selena susține că între ea și Justin nu e decât o simplă relație de prietenie, chimia dintre ei doi și trecutul lor furtunos ne fac să credem altceva. Pe voi nu?

Foto: Hepta, tmz.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton