13 ani de la decesul Laurei Stoica. Imagini rare din arhiva VIVA! cu regretata artistă

 Pirvu Cristina
.

13 ani de la moartea Laurei Stoica. Astăzi ne aducem aminte de artista aşa de îndrăgită de români. Cântăreaţa a pierit într-un accident de maşină alături de logodnicul său. Urmau să aibă şi primul copil, căci ea era însărcinată. Destinul a fost crunt!

9 martie 2006, românii o comemorează pe Laura Stoica. O adevărată revelaţie în muzica românească, cântăreaţa continuă să existe printre noi datorită melodiilor sale de succes şi a vocii impresionante.

Vă prezentăm o galerie foto în exclusivitate, din anul 2000, din casa regretatei Laura Stoica. Avea mereu zâmbetul pe buze şi era pregătită pentru încercările vieţii.

Mama Laurei Stoica îşi plânge fiica

9 martie 2006 este o zi neagră pentru Elena Stoica, este ziua în care şi-a pierdut fiica.

Au trecut anii, însă eu nu am mai visat-o pe Laura, probabil nu este permis acest lucru de la Univers. Nici nu am stat să îmi pun întrebarea de ce nu o visez. Nu îmi doresc să o visez. O voiam mai bine în realitate decât să o visez noaptea', a declarat Elena Stoica pentru Click.

Ultimul interviu al Laurei Stoica

Laura Stoica și Cristian Mărgescu se logodiseră cu doar câteva săptămâni înainte de tragicul accident, de Dragobete. Ei aveau de gând să facă nunta la sfârșitul anului. Mai mult, Laura Stoica aflase că este însărcinată și urma să nască în luna septembrie.

„Știu că sunt copii buni cei născuţi sub acest semn, nu ştii şi tu la fel? Nu contează dacă e băiat sau fată. Nu am preferinţe. Cel mai important este să fie sănătos şi să aibă noroc. Și cred că o să aibă, pentru că a venit când nu mai credeam că e posibil să devin mamă', spunea Laura Stoica.

 

13 ani de la moartea Laurei Stoica13 ani de la moartea Laurei Stoica

Foto: Arhiva VIVA!

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton