10 lucruri despre CEZAR OUATU

 Adina Rosetti
.

Reprezentantul României, Cezar Ouatu, tocmai s-a calificat aseara cu melodia Its My Life in semifinala Eurovision 2013, în localitatea suedeză Malmo. Iată 10 lucruri despre el pe care poate nu le ştiaţi…

 

Eröffnungsgala

 

1. S-a născut într-o familie de muzicieni, fiind fiul regretatului flautist Florian Ouatu, de la Filarmonica din Ploiești. La doar 6 ani a învăţat să cânte la pian, urmând un profil artistic. La şase ani alergam pe holurile Filarmonicii, pentru simplul fapt că tatăl meu era flautist acolo şi am crescut în acest spirit muzical de mic', declară Cezar în presa locală.

 

2. După ce a emigrat în Italia, la 19 ani, urmărindu-şi visul de a studia muzica, Cezar nu a avut o existenţă deloc uşoară. Pentru a se putea întreţine pe timpul facultăţii (Conservatorul din Milano), a lucrat într-un supermarket, unde aranja marfa, şi a vândut pizza.

 

3. Şi-a descoperit vocaţia de contratenor relativ târziu şi din întâmplare, la 20 de ani, deşi în ţările cu tradiţie în domeniu (Franţa, Italia), acest talent se cultivă începînd cu vârsta de 9-10 ani. Tatăl lui Cezar şi-a dat seama de talentul său şi l-a îndemnat să meargă la studii la Milano, unde a absolvit Conservatorul cu brio.

 

cezar_04_54787fcd18

 

4. Are un frate mai mic, Darius, de care este foarte legat şi pe care îl ajută foarte mult, de la moartea tatălui lor. Darius este pasionat de asemenea de muzică şi studiază percuţia la Liceul de Artă din Ploiesti.

 

5. În ceea ce priveste zvonurile despre orientarea sa sexuală, Cezar a declarat foarte clar că nu este gay, ci este bărbat 100%'. Mai mult, de ceva vreme, deşi cei doi nu au recunoscut oficial, zvonurile despre o presupusă relaţie dintre el şi Angela Gheorghiu par să fie din ce în ce mai adevărate! Soprana a postat pe pagina sa de Facebook o mulţime de poze în care cei doi apar în ipostaze extrem de tandre!

 

Angela Gheorghiu Cezar

 

Angela Gheorghiu Cezar 2

 

6. Dacă rochia cu care va apărea astăzi pe scena vi se pare ciudată, atunci trebuie să ştiţi că în 2011, Cezar a apărut pe scenă… gol! El a interpretat rolul împăratului Nero din opera Agrippina a lui Handel şi a avut câteva scene erotice alături de amanta sa de pe scenă. Deşi publicul a avut impresia că cei doi sunt goi, în realitate aceştia au purtat lenjerie intimă de culoarea pielei.

 

7. Cântăreaţa Bonnie Tyler, reprezentanta Marii Britanii la Eurovision 2013, a declarat că, pentru că nu poate vota pentru ea în celebra competiţie, va vota pentru Cezar Ouatu (conform TVR). Alte celebrităţi care-l apreciază şi-l susţin pe Cezar: Andrea Bocelli, Nadia Comăneci, Angela Gheorghiu şi Anastasia Soare.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UHVz6k0Y2Yk[/youtube]

 

8. Este extrem de încrezator în talentul şi norocul lui. Cred în hipnoza vocii mele' şi Mă simt deja câştigător' sunt numai câteva dintre declaraţiile sale care confirmă acest lucru.

 

9. În timpul liber, este pasionat de maşini, condus, gastronomie şi… muzica jazz.

 

10. Cunoscutul musician Vangelis a scris o piesă special pentru el, piesă care va fi lansată anul acesta.

 

Foto: Hepta, Libertatea, Facebook

 

Urmăreşte aici videoclipul piesei It’s my life:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3tKihkMBmLs[/youtube]

 

Crezi că Cezar are şanse să ajungă în marea finală?

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton