Shannen Doherty (Beverly Hills 90210), în lacrimi la TV. Are din nou cancer, în stadiul IV: "Nu știu câte zile sau săptămâni mai am..."

 Cica Cristina
.

Shannen Doherty, actrița din „Beverly Hills 90210”, a mărturisit în lacrimi în cadrul unei emisiuni că suferă de cancer în stadiul IV. Boala necruțătoare a revenit la trei ani de când a terminat tratamentul pentru cancer la sân.

Shannen-Doherty-1Shannen-Doherty-1

Shannen Doherty trece prin momente cumplite. Deși părea că își revenise spectaculos și norul negru se risipise, drama actriței pare fără de sfârșit. Cancerul a revenit și se pare că într-o formă mai agresivă, având în vedere că acesta a fost depistat acum în stadiul avansat.

Actrița în vârstă de 48 de ani a dezvăluit, în lacrimi, la emisiunea „Good Morning America” că se luptă din nou cu boala de nu mai puțin de un an. Diagnosticul l-ar fi aflat pe când filma pentru noua serie „Beverly Hills 90210”. Momentan, nu a vrut sa menționeze tipul de cancer de care suferă, scrie digi24.ro.

Shannen Doherty: „Sunt împietrită și foarte speriată ”

„Nu știu câte zile sau săptămâni mai am. Cancerul meu a revenit și e în stadiul IV, de aceea sunt aici. E foarte greu de tolerat în foarte multe privințe. Sunt împietrită și foarte speriată.

Este o pastilă amară, greu de inghițit. Am zile în care spun: ‘De ce eu?’. Apoi îmi spun: ‘Păi, de ce nu eu? De ce ar merita altcineva asta și eu nu’. Nimeni nu merită asta„, a declarat Shannen Doherty.

Decizia de a anunța acum că boala a revenit are legătură și cu procesul în care este implicată în vederea recuperării unor bani de la o companie de asigurări, după ce casa ei a fost grav avariată în urma unui incendiu din urmă cu doi ani, noteaza libertateapentrufemei.ro. Documentele legale privind boala ar urma să fie prezentate la proces, astfel că își dorește ca oamenii să afle detalii chiar de la ea.

Aș prefera ca oamenii să audă de la mine. Nu vreau interpretări; nu vreau să se afle dintr-un document al instanței. Vreau să controlez narațiunea. Vreau ca oamenii să știe de la mine”, a adăugat actrița.

În egală măsură, a ținut să menționeze că atat mama, cât și soțul ei o încurajează în tot acest proces extrem de dureros. „Mama mea este incredibil de puternică. La fel și soțul meu, dar eu îmi fac griji pentru el.

Sursa foto: Facebook, Hepta

Citește și: Cum arată Shannen Doherty după ce a terminat chimioterapia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton