Shakira și Jennifer Lopez, show incendiar la Super Bowl. Au făcut spectacol total: îmbrăcate sexy, au dansat lasciv!

 Cica Cristina
.

Moment spectaculos, incendiar, la Super Bowl 2020, cu Shakira și Jennifer Lopez în prim-plan. Cele două artiste au transformat un spectacol într-o adevărată petrecere.

Super Bowl LIV – Half Time ShowSuper Bowl LIV – Half Time Show

Shakira, care pe 2 februarie a împlinit 43 de ani, alături de Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani, au avut un moment de 15 minute în pauza la Super Bowl, din care nu au lipsit dansurile lascive, inclusiv dans la bară, melodii cunoscute și antrenante, atmosferă de-a dreptul incendiară. Au răsunat melodii precum „Love don’t cost a thing”, „Empire”, „Hip’s don’t lie”, „Whenever Wherever”, „I’m real”, „Get right”.

Fiica lui Jennifer Lopez, pe scenă

O apariție neașteptată a fost Emme, fiica în vârstă de 11 ani a lui Jennifer Lopez. Pe scenă au mai fost artiștii reggaeton Bad Bunny și J Balvin, iar show-ul a fost apreciat de vedete precum Lady Gaga și Pink.

Până la urmă, întreg spectacolul a fost gândit ca „o petrecere all-inclusive, care integrează culturi şi diversitatea”, conform declarațiilor Shakirei.

Totul s-a încheiat emoționant, cu o îmbrățișare, scrie digisport.ro.

Un alt moment impresionant de la Gala Super Bowl a fost tributul adus legendarului Kobe Bryant, care și-a pierdut viața alături de fiica sa și alte șapte persoane într-un accident de elicopter.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Ce mănâncă Jennifer Lopez zilnic pentru a arăta fabulos la 50 de ani. Dieta ei e simplă și nu creează frustrări

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton