Seara cuplurilor la Festivalul de film de la Veneţia

 Florentina Liutic
.

Cea de-a 73-a ediţie a Festivalului de film de la Veneţia a continuat cu cea de-a doua seară în care au fost proiectate două dintre cele mai aşteptate filme. Parada vedetelor pe covorul roşu a fost şi de data aceasta la înălţimea aşteptărilor, două cupluri de actori fiind în centrul atenţiei.

 

„The Light Between Oceans' îi are în distribuţie pe Michael Fassbender şi Alicia Vikander, cei care formează un cuplu şi în viaţa reală. În film, viata lor se schimbă radical când găsesc un copil într-o barcă, lângă un cadavru. Cei doi actori au arătat perfect pe covorul roşu, pozând îmbrăţişaţi şi foarte zâmbitori.

 

Al doilea film al serii a fost „Arrival', un lungmetraj science-fiction regizat de Denis Villeneuve şi în care au fost distribuiţi Amy Adams şi Jeremy Renner, care au reuşit la Veneţia una dintre cele mai frumoase apariţii. Au mizat pe negru în ţinutele lor şi au dat dovadă de multă eleganţă.
Foto: Hepta

 

Amy Adams şi Jeremy RennerAmy Adams şi Jeremy Renner

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton