R. Kelly face pușcărie pentru neplata pensiei alimentare! Artistul abia ieșise pe cauțiune, fiind acuzat de abuz sexual!

 Oana Pantazi
.

Celebrul artist R. Kelly a fost arestat și încarcerat în această dimineață pentru neplata pensiei alimentare în sumă de 161.000 de dolari! Asta, după ce a mai fost încarcerat o dată, luna trecută, pentru acuzații de agresiune sexuală…

R. Kelly a fost acuzat atât de agresiune sexuală, cât și de neplata pensiei alimentare! Artistul a intrat de două ori în pușcărie de la începutul anului!

Conform managerului său, R. Kelly (52) a fost luat în custodie miercuri, 7 martie, iar apropiații acestuia se străduiesc ca, într-o săptămână, să strângă suma de 161.000 de dolari pe care artistul R&B o are de plătit pentru pensia alimentară a celor trei copii pe care îi are cu fosta soţie, Andrea Kelly.

„A venit aici cu bună credință, sperând că o să poată pleca”, a spus Darrell Johnson, managerul artistului. „A venit aici să facă unele aranjamente în privința sumei pe care o avea de dat, cred că voia să plătească în jur de 50.000 sau 60.000 de dolari”. Când un reporter l-a întrebat pe Kelly cum se simte în privința faptului că a fost încarcerat din nou, acesta a răspuns: „Deprimat, dezamăgit, supărat”. Conform CNN, Johnson a mai adăugat că, de îndată ce va plăti cei 161.000 de dolari, Kelly va fi eliberat din închisoare.

Acuzat de agresiune sexuală de către patru femei!

Vestea despre arestarea lui R Kelly a venit în aceeași zi în care postul CBS a difuzat prima parte a interviului dat de Kelly, în care  se discută despre faptul că artistul a fost învinuit, luna trecută, în 10 capete de acuzare privind agresiuni sexuale. Avocatul său i-a pledat nevinovăția, iar Kelly a ieșit pe cauțiune, plătind suma de 100.000 de dolari. Artistul a fost acuzat de agresiune sexuală de către patru femei, trei dintre ele fiind adolescente.
Din nefericire pentru artist, învinuirile aduse au urmat altor acuzații de abuz sexual și emoțional, făcute de alte șapte femei, printre care și fosta lui soție, într-un documentar realizat de Lifetime. „Am fost asasinat. Am fost îngropat de viu! Nu am făcut lucrurile astea! Ăsta nu sunt eu! Lupt pentru nenorocita mea de viaţă!”, a declarat R. Kelly, printre lacrimi, în documentarul CBS.
Acum, dacă poate, nu-i rămâne decât să-și dovedească nevinovăția, audierea pentru pensia alimentară fiind programată pe 13 martie, iar cea pentru agresiune sexuală – pe 22 martie.

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton