Mirabela Dauer, respinsă de fiul ei: "Poate o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine"

 Oana Pantazi
.

Mirabela Dauer este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică ușoară de la noi, însă, paradoxal, nu se bucură tocmai de dragostea celui mai important om din viața ei… Fiul artistei nu este deloc interesat de soarta mamei sale și nu-și dorește să aibă o legătură cu ea.

Extrem de discretă în privința vieții personale, Mirabela Dauer nu și-a deschis de prea multe ori inima în fața admiratorilor ei, dar, când a făcut-o, a vorbit despre cea mai dureroasă dintre rănile sale sufletești, una încă deschisă… Este vorba despre fiul ei, Dan Alexandru Popovici, cunoscut și ca Nanu, acum în vârstă de 42 de ani, de care artista a fost despărțită în mod nedrept pe când acesta era încă un copil, și care o crede pe mama lui vinovată pentru tot ce s-a întâmplat.

Mirabela Dauer și fiul ei

„Eu nu o consider pe Mirabela Dauer mama mea”

Acum niște ani, fiul Mirabelei Dauer făcea una dintre cele mai dureroase declarații pentru o mamă: „Eu nu o consider pe Mirabela Dauer mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani”, spunea, cu cinism, unicul fiu al artistei. Se pare că relațiile dintre mamă și fiu s-au răcit odată cu despărțirea dintre Mirabela și Traian Popovici, soțul ei, pe care copilul de atunci a receptat-o  cu inocența și sensibilitatea vârstei.

Artista a pierdut custodia unicului ei fiu

Deși, în general, în cazul unui divorț, mama este extrem de rar decăzută din drepturi, iar acest lucru se întâmpla cu atât mai rar pe vremea comunismului, iată că Mirabela Dauer a fost una dintre puținele femei care au fost despărțite de copil de către instanța de judecată.

Se pare că fostul ei soț, Traian Popovici, a susținut la divorț că Mirabela i-a fost infidelă, acesta prinzându-și soția în flagrant cu un chitarist, pe litoral, și, mai mult, a adus și martori, artista pierzând astfel custodia unicului ei copil. Din păcate, la scurt timp după ce a rămas fără copil, Mirabela și-a pierdut și tatăl, răpus de durere după pierderea nepotului său.

„Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul şi a văzut ce tristă eram, atâta tristeţe a adunat în el… S-a întors cu faţa la perete şi a murit”, declara Mirabela într-o emisiune, la PRO TV.

„Poate o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine”

Din păcate, de-a lungul anilor, unica relație mamă-fiu a fost una care s-a limitat la latura pecuniară, Dan Alexandru Popovici refuzând să îi vorbească mamei sale: „Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe Pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”, povestea Mirabela Dauer, cu sufletul cernit. Se pare însă că, nici după atâția ani, Nanu nu poate să îi facă loc în inima lui mamei sale…

Foto: Libertatea

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton