„Nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Mi-am dorit această familie, dar dacă nu ai cu cine...”. Marius Elisei, primele declarații despre despărțirea de Oana Roman

 Radulescu Ruxandra
.

Marius Elisei a făcut primele declarații despre despărțirea de Oana Roman. Fiica fostului premier al României, Oana Roman, a anunțat ieri seară că ea și Marius Elisei și-au spus adio, după 10 ani de relație. Influencerița a menționat că partenerul ei a lăsat-o să se ocupe singură de facturi, iar acesta nu și-ar mai fi asumat responsabilitatea pentru multe alte lucruri. Marius Elisei a afirmat cu privire la despărțirea de Oana Roman că nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu ea, deși au o fiică împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei a făcut primele declarații despre despărțirea de Oana Roman. Influencerița Oana Roman și Marius Elisei a anunțat ieri seară, pe pagina de Instagram, că ea și partenerul de viață, Marius Elisei, au decis să se despartă după 9 ani împreună. Deși Oana Roman a subliniat că a fost o decizie de comun acord, ea a menționat că Elisei a decis să plece mai devreme decât se înțeleseseră, lăsând-o, spune ea, cu o mulțime de responsabilități, pe care trebuie să și le asume singură, printre care și o bună parte din facturi. Marius Elisei a declarat că nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu mama copilului său. Iată ce i-a reproșat bărbatul!

img-41-1img-41-1

Marius Elisei, primele declarații despre despărțirea de Oana Roman

Despărțire bombă în showbiz! Oana și Roman Elisei s-au despărțit după zece ani de relație, deși influencerița vorbea în urmă cu câteva luni despre o eventuală ceremonie de nuntă. Din păcate relația nu a funcționat, iar Oana, vizibil afectată, a împărtășit fanilor ei pe Instagram, că nu mai formează un cuplu cu Marius Elisei. Fostul partener al Oanei a declarat că de mult timp existau neînțelegeri și că nici nu mai vrea să audă de aceasta. Marius Elisei a spus că vor gestiona împreună custodia fiicei lor, Iza.

Citește și: Oana Roman i-a transmis un mesaj surprinzător lui Marius Elisei, la aniversarea a 10 ani de relație: „Ți-aș spune ceva…”

Citește și: Oana Roman susține că nu o ajută nimeni să o îngrijească pe Mioara Roman: „Eu fac singură tot, e foarte multă presiune’

Citește și: Florin Piersic împlinește 87 de ani. Actorul își sărbătorește ziua pe scenă, alături de Medeea Marinescu: „E o pasăre rară în lumea asta. Legătura noastră…' / EXCLUSIV

'Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public. Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai', a spus Marius Elisei, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Oana Roman și-a anunțat fanii pe Instagram că relația ei cu Marius Elisei s-a încheiat după 9 ani. Cei doi au o fiică pe nume Isabela. De-a lungul timpului, Oana Roman și Marius Elisei s-au certat și s-au împăcat de cîteva ori, însă de această dată ruptura pare că este definitivă. Oana a precizat că amândoi și-au dorit despărțirea, dar influencerița i-a reproșat lui Elisei că a plecat mai devreme decât stabiliseră.

„Este un lucru pe care ni l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața. Am încercat cât s-a putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este ok că am rămas singură, cu toate pe cap.

Trebuie să am grijă și de copil și de casă, și de mama, și de cumpărături, și să muncesc, să plătesc facturi și să le fac pe toate, dar asta e. El nu mai locuiește cu noi. Am hotărât acest lucru, doar că el a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit.', a spus Oana Roman pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton