Loredana a lansat o nouă piesă alături de Jador, Costi Ioniță și alți 6 maneliști

 Dumitrache Medeea
.

Loredana vrea să rupă din nou topurile și a lansat o nouă piesă alături de Jador, Costi Ioniță și alți șase maneliști. Vedeta a purtat o ținută extrem de sexy în videoclip, iar comentariile internauților nu au întârziat să apară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Loredana a primit multe critici după ce a lansat o piesă alături de mai mulți maneliști cunoscuți, însă asta nu a oprit-o să scoată o nouă melodie alături de opt interpreți de manele.

loredana4-1loredana4-1

Vedeta a lansat o nouă piesă alături de Jador, Costi Ioniță și alți șase maneliști, iar internauții deja au început să-și facă de cap în comentarii.

Loredana a lansat o nouă piesă alături de maneliști

Loredana a lansat piesa „Suflet și Trup' alături de Jador, Costi Ioniță, Baboiash, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Jean de la Craiova și Ștefan de la Bărbulești.

Piesa o are în prim-plan pe Loredana, care a purtat o ținută foarte sexy în videoclip. Artista a îmbrăcat o rochie neagră, decoltată și decupată la mijloc. Pe cap, Loredana a purtat un accesoriu special ce îi acoperă atât fruntea, cât și nasul.

Suflet si trup pentru muzica! Lets hit them, boys', a scris Loredana pe rețelele sociale după ce a fost lansată melodia.

Fanii imediat au remarcat noua piesă și au început să-și dea cu părerea pe internet. Cum era de așteptat, există atât comentarii pozitive, cât și negative.

Citește și: Loredana cântă alături de Culiță Sterp, dar el nu știe nimic.

Citește și: Loredana, primele declarații despre melodia cântată cu 10 maneliști și criticile primite:

Citește și: Ce nume va purta fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu:

Citește și: Ce s-a întâmplat acasă la Prodanca și Reghe, înainte să izbucnească scandalul:

Cea mai frumoasă colaborare, Lory! Sper piesa! Te pup cu drag!' și „Deja am ascultat-o, este super tare piesa' sunt două dintre comentariile pozitive pe care Loredana le-a primit.

Dacă ar fi să vorbim despre comentariile negative, acestea ar fi două exemple: „Upss, nu prea e pe placul meu', „Lipsește forța tată…. Culiță Sterp'.

Loredana, criticată pentru colaborările cu maneliști

Cu aproximativ două luni în urmă, Loredana lansa piesa „Fericire' alături de mai mulți maneliști cunoscuți din România. Proiectul a stârnit mai multe controverse, pe lângă aprecierile de care s-a bucurat.  

În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească şi pentru mine, de ce nu. (…) Mă simt blagoslovită. Şi această dragoste şi susţinere pe mine mă hrăneşte cel mai mult şi îmi dă aripi. Mă face să fiu fericită', spunea atunci Loredana.

Loredana Groza crede că o parte dintre critici au la bază rasismul și că, faptul că este un proiect ieșit din comun, șochează.

Când e ceva care iese din tipare, care poate şoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obişnuiesc până la urmă. Aici e o problema şi de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulţi nu au de unde să ştie că eu de foarte mult timp fac asta‘, a continuat artista.

De asemenea, Loredana Groza a vrut să specifice că melodia nu este o manea, că este un gen muzical nou.

 „E un nou gen de fapt. Nu este manea. Şi dacă ascultaţi ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite şabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare‘, a mai declarat Loredana Groza.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton