”Trebuia să fac bani. Am început cu tata în cimitir. Căram roabe de pământ...”. Lidia Buble a fost nevoită să muncească de la 14 ani

 Calin Maria Bianca
.

Lidia Buble a fost nevoită să muncească de mică. Încă de la vârstă de 14 ani, frumoasa artistă căra roabe de pământ în cimitir, alături de tatăl ei. Ei bine însă, acesta nu a fost singurul ei 'loc de muncă', ci au mai urmat și altele, niciunul legat de domeniul muzicii. După ani și ani de trudă și nici măcar o dorință de a deveni o artistă de succes, așa cum este astăzi, îndrăgita cântăreață a simțit chemarea muzicii. Iată cum a început totul, dar mai ales cum arăta copilăria și adolescența ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble nu are nevoie de vreo descriere. Se bucură de un public larg și de o mare comunitate de fani, asta datorită succesului colosal din domeniul muzical. Este mereu cu zâmbetul pe buze și destul de reținută când vine vorba de viața ei privată. Ei bine însă, de data aceasta lucrurile au luat o altă întorsătură și cântreața a vorbit deschis despre anii copilăriei și ai adolesecenței.

buble9-1buble9-1

Ce-i drept, Lidia Buble a dezvăluit lucruri pe care nimeni nu și le putea imagina. Pe când era o adolescentă în adevăratul sens al cuvântului, nimic nu prevedea că o să devină o artistă atât de cunoscută și îndrăgită. Cu talentul muzical se născuse și cânta în Biserică, însă visul ei nu era să urce pe scenă, ci cu totul și cu totul altul.

Citește și: De ce nu își lasă Estera copiii să stea cu Lidia Buble:„Se roagă de mine să îi las, dar…'

Citește și: Ce spune Lidia Buble despre căsătorie și întemeierea unei familii:”Îmi doresc copii”

Citește și: Mireasa revine cu sezonul 7, la Antena 1.Când va avea premiera și ce se schimbă

Citește și: Oana Roman își face operație estetică de abdominoplastie:”Sunt obligată să o fac!”

Lidia Buble a fost nevoită să muncească de mică, de la 14 ani. A lucrat în cimitir

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți copii. Iubește acest lucru și își dorește și ea la rândul ei să aibă tot o familie mare, însă acest lucru i-a marcat adolescența. Pe când avea 14 ani, artista știa că trebuie să înceapă să facă bani pentru a se putea descurca. Nu avea curajul de a le cere părinților știind cât de mulți frați sunt, așa că a vrt să muncească. A început inițial alături de tatăl ei. Mai concret, lucra în cimitir, unde căra roabe de pâmânt și mânuia lopata, pentru 'un milion pe zi'. Ulterior, a renunțat la a mai face asta, însă nu s-a oprit din a câștiga bani.

'Până să ajung la muzică, am avut un drum foarte greu de parcurs. Eu vin dintr-o familie cu mulți copii. Nu îmi permiteam să mă duc la mami și la tati să le cer bani. Nu puteam. (…) Am zis că trebuie să fac ceva să muncesc. Am început prima dată cu tata în cimitir. Îmi dădeau un milion pe zi. Lucram cu lopețile, cu roaba, cu tot. Îi duceam sculele, tot. Căram nisip, tot. Asistam la multe înmormântări, la tot.', a povestit Lidia Buble în podcastul lui Horia Brenciu.

Lidia Buble a lucrat ca femeie de serviciu

Lidia Buble știa cât de important este un venit suplimentar în familia ei, astfel că după ce a renunțat la jobul de la Biserică, și-a găsit imediat altul. Frumoasa artistă s-a angajat ca și femeie de serviciu la o tipografie. Acum, când povestește, realizează că, de fapt, era un loc de muncă riscant. Angajații lucrau cu numeroase substanțe toxice și periculoase, care puteau să o afecteze considerabil. Cu toate că avea o vârstă fragedă, Lidia Bubel a continuat să lucreze și să aducă bani în casă până când s-a stabilit în București.

'După locul de muncă de la cimitir am ajuns să lucrez ca femeie de serviciu la o tipografie. Era destul de periculos. Lucrau cu numeroase soluții cu care puteai să te arzi. Aveam vreo 14-15 ani atunci. După am ajuns să lucrez ca și chelneriță pe o terasă. Tata nu mă lăsa să salvez alcool. Am ajuns tot femeie de servici si acolo.', a continuat Lidia Buble.

Lidia Buble: 'Muzica m-a căutat pe mine, nu eu pe ea'

A venit momentul ca Lidia Buble să își ia viața în mâini, astfel că s-a stabilit în București. Și cum viața la Capitală nu este deloc ușoară, și-a găsit imediat un loc de muncă. A lucrat ca bonă, însă într-un final muzica a chemat-o. Visul ei din copilărie era să fie o gimnastă celebră, însă lucrurile au luat o altă întorsătură și azi încântă mii și mii de oameni cu piesele sale superbe.

'După am fost și bonă și abia după m-a întâlnit cu muzica. Am fost bonă și la Deva și în București. Cumva muzica m-a căutat pe mine. Eu nu am făcut nimic pentru a ajunge aici.', a concluzionat Lidia Buble.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton