Ce lecție de viață a primit Pavel Bartoș de la Ștefan Iordache: "Mi-am dat seama că m-a înțeles pe deplin"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce lecție de viață a primit Pavel Bartoș de la Ștefan Iordache. Actorul Pavel Bartoș a vorbit, în cadrul unui podcast, despre întâlnirea pe care a avut-o cu marele actor Ștefan Iordache, în timpul studenției. Prezentatorul a mărturisit că îi este extrem de recunoscător regretatului maestru pentru sfaturile pe care i le-a și care l-au însoțit întreaga carieră. Iată cum l-a marcat pe Pavel Bartoș întâlnirea cu Ștefan Iordache!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce lecție de viață a primit Pavel Bartoș de la Ștefan Iordache. Pavel Bartoș, 48 de ani, a avut o evoluție frumoasă de-a lungul carierei sale de artist, cu roluri atât pe scenele teatrelor, cât și pe marile ecrane, sau în show-urile de televiziune. Bartoș și-a însușit recent și statutul de regizor, odată cu filmul Ramon. Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Pavel Bartoș a povestit cum l-a întâlnit pe marele actor Ștefan Iordache. Regretatul maestru l-a chemat pe Bartoș, care la vremea aceea era doar un student, pentru a-i oferi câteva sfaturi prețioase.

1369995810_picture11369995810_picture1

Ce lecție de viață a primit Pavel Bartoș de la Ștefan Iordache

Pavel Bartoș, actor și regizor, a relatat una dintre cele mai marcante întâlniri din cariera sa. Acesta a povestit la podcastul lui Mihai Morar, despre conversația pe care a avut-o cu actorul Ștefan Iordache. Regretatul maestru l-a spus tânărului Pavel Bartoș că nu premiile obținute sunt importante, ci munca pe care o depune pentru a deveni un actor cât mai bun.

Citește și: Cum s-a comportat Pavel Bartoș, când l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale, Eva: 'Că iau o pușcă și stau să aștept'

Citește și: ‘Nu este totul lapte și miere și nici nu trebuie să fie’. Cum se înțelege Pavel Bartoș cu soția lui, Anca, după 20 de ani de căsnicie
„Nu era nimeni la masa lui. Un ospătar mi-a zis că mă cheamă maestrul, la masa lui. «Ești amărât, ăăă?», m-a întrebat. «Pentru bani?», a continuat. «Banii îi faci! Ce bei? O tărie… Aaa, bine». Am vorbit destul de mult, nu prea eram atent. «Fii atent! Și eu am crezut că premiile îți dau, îți fac. Dacă vei fi bun, te vor lua regizorii, dacă nu, nu te vor lua, oricâte premii vei lua», mi-a mai zis. Am mai băut o tărie, apoi a concluzionat: «Mă, tu trebuie să reții că ești foarte talentat!». Apoi, am plecat. Când am venit lângă ceilalți actori: «Băi, te-a chemat Iordache la masă!». Am realizat că am câștigat ultramarele premiu! La masa lui stătea doar cine voia el. Mi-am dat seama că m-a înțeles pe deplin. Ulterior, nu l-am mai întâlnit niciodată față în față, ci doar în spectacole. A fost o lecție de viață, pe care o realizezi după, nu atunci, pe loc',
a mărturisit Pavel Bartoș, în podcastul lui Morar.

Ce meserii a avut Pavel Bartoș, înainte să devină celebru

Pavel Bartoș a devenit un actor foarte cunoscut, dar și un prezentator foarte îndrăgit de public, la show-uri precum Românii au Talent. Viața nu a fost mereu ușoară pentru Bartoș, ba din contră. Acesta a povestit la podcastul lui Mihai Morar, că a muncit pe șantier, sau ca vânzător la non-stop, pentru a se întreține.

„Am fost pus în fața faptului împlinit și a trebuit să găsesc soluții. A trebuit să devin bărbatul familiei. A trebuit să iau situația pe moment.(…) Atunci, noi nu aveam noțiunea de bonă. Și era ceva firesc. E nedrept, dar poți tu să decizi aceste lucruri? Multă lume zice «când ai realizat tu că vrei la teatru?» Că atunci era, te angajezi și aduci venit în casă. Rudele lui tata lucrau în construcții și au zis «hai aici».

Citește și: „Aia nu mai este familie. De ce s-a despărțit Marius Elisei de Oana Roman, de fapt

Citește și: ‘Am plâns 6 luni în fiecare zi. M-a luat pe nepregătite. Rita Mureșan se confruntă cu probleme de sănătate

Dar mi-am dat seama că nu-mi place, dar am făcut-o că trebuia să îi ajut pe ai mei. Am învățat (n.r.de la oamenii de pe șantier) să îi admir pe cei cărora le place munca fizică. Și când m-am dus în Cluj am lucrat non-stop noaptea și ziua mergeam la facultate. La ora de balet dormeam. Până mi-au zis profesorii «băi, trebuie să alegi». Am fost și ospătar. Am lucrat într-un chioșc. Eu în două cămăși am făcut tot liceul', a declarat Pavel Bartoș, în cadru podcastului „Fain și Simplu', moderat de Mihai Morar.
FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton