Kassandra, fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu, va suferi două operații de urgență: "Trebuie neapărat această intervenție"

 Radulescu Ruxandra
.

Kasandra, fiica lui Iosif Rotariu, va suferi două operații de urgență. Kassandra Rotariu, fiica adoptivă a fotbalistului Iosif Rotariu, a fost greu încercată de viață, deși este abia o adolescentă. După o copilărie de coșmar, în care a suferit abuzuri de nedescris din partea familiei biologice, a fost înfiată de fotbalistul Iosif Rotariu. Copila a suferit 50 de operații, iar acum se confruntă cu noi probleme medicale și trebuie operată din nou, cât mai repede.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Kasandra, fiica lui Iosif Rotariu, va suferi două operații de urgență. Problemele medicale prin care trece Kassandra Rotariu nu se mai termină. Adolescenta în vârstă de 18 ani a trecut printr-o serie de probleme medicale, provocate de traumele din copilărie. Ea a trecut deja prin 50 de operații și a fost diagnosticată cu osteomielită, o afecțiune gravă care distruge articulațiile. Părinții ei adoptivi, fotbalistul Iosif Rotariu și soția sa, au fost nevoiță să o ducă pe fata lor în Franța pentru noi investigații. Iată ce se întâmplă cu Kassandra Rotariu.

roti1roti1

Kasandra, fiica lui Iosif Rotariu, va suferi două operații de urgență

Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, se confrută cu noi probleme de sănătate, astfel că părinții ei adoptivi au mers cu ea în Franța, pentru investigații medicale. Adolescenta urmează să fie supusă altor două operații.

„Am fost plecați săptămâna trecută în Franța la investigațiile medicale de care spuneam în urmă cu ceva vreme. Am făcut toate controalele, i-am făcut și RMN iar acum așteptăm răspunsul medicilor de acolo ce și cum trebuie să facem mai departe în funcție de priorități. Este puțin deplasat maxilarul dar asta nu este problema gravă pentru că la ea coloana este foarte deplasată și trebuie operată de urgență.

Citește și: Cum arată și cum se mai simte Kassandra, fiica adoptată a lui Iosif Rotariu, la 16 ani. A suferit peste 50 de operații

Citește și: Dramele din familia fostului fotbalist Iosif Rotariu: a înfiat doi copii bolnavi, iar fiica lui biologică, Romina, a fost condamnată la închisoare

Mai este și problema piciorului unde are proteza care trebuie și ea schimbată foarte repede din cauză că fata a crescut, s-a dezvoltat, și trebuie neapărat această intervenție. Trebuie făcute amândouă operații, dar nu știu care o să fie prima, totul în funcție de urgență. Kassandra acum este o domnișoară în toată firea, în aprilie, împlinește 18 ani, așa că nu mai am treabă cu ea. Este mândria noastră', a declarat Iosif Rotariu pentru Click!.

Iosif Rotariu a avut probleme și cu ceilalți doi copii ai familiei

Marele fotbalist, Iosif Rotariu, și soția sa, Dana, au avut probleme și cu ceilalți doi copii. Romina, fiica cea mare a celor doi a fost acuzată, în 2018, de familia unui copil de la grădinița unde lucra ca și educatoare, că i-a lovit atât de tare copilul încât i-a rupt piciorul.

Fiul lui Iosif Rotariu, Cristian, suferă de diabet de la vârsta de trei ani și este dependent de insulină.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton