Iulia Albu, despre viața de influencer, după ce Ana Morodan a condus băută și sub influența substanțelor interzise: ”Celebritatea nu omoară și nu distruge...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce spune Iulia Albu despre viața de influencer după ce Ana Morodan a condus băută și sub influența substanțelor interzise. De câteva zile bune, Ana Morodan ține primele pagini ale ziarelor, asta după ce a fost prinsă de oamenii legii sub infleunța substanțelor interzise și băută la volan. Multe persoane publice au comentat asupra subiectului, mulți dintre ei venind cu critici, în timp ce alții au dat dovadă de empatie. Ei bine, printre acestea, și-a făcut apariția și Iulia Albu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu nu s-a putut abține să nu comenteze pe seama subiectului Ana Morodan, asta după ce Contesa Digitală a fost prinsă la volan fără permis, sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise. Ei bine, fără a se sfii, a vorbit pe larg despre ceea ce înseamnă Influencer, celebritate și viața de om public, asta pentru a nu se mai pune etichete nefondate de către toată lumea.

iulia-albu-2iulia-albu-2

Iulia Albu a spulberat multe dintre comentariile oamenilor publici despre cazul Anei Morodan. Criticul de modă a precizat faptul că celebritatea nu omoară și nu distruge, așa cum se tot scrie, astfel că a atribuit această vină oamenilor în sine. Mai mult decât atât a ținut să explice că viața de influencer nu este deloc una ușoară și comodă așa cum pare din fața micilor ecrane sau pe Internet.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Ana Morodan. Din ce își câștigă banii „Contesa Digitală'

Citește și: Adrian Teleșpan, despre Ana Morodan, după ce a condus băută și sub influența substanțelor interzise: „Are probleme și…'

Citește și: Deea Maxer, despre zvonurile că divorțul de Dinu Maxer ar fi o strategie. Cei doi au planuri împreună: „Legat de viitor…”

Citește și: Raluca Pastramă și Ibrahim s-au fotografiat împreună, după zvonurile despărțirii. Ce imagine au postat pe Instagram

Iulia Albu, despre viața de influencer după ce Ana Morodan a condus băută și sub influența substanțelor interzise

Iulia Albu a venit pe urma celor întâmplat cu Ana Morodan cu o provocare pentru toți colegii ei de breaslă, care sunt considerați influenceri și persoane publice ce au puterea de a influența persoanele din jur, nu doar prin reclame, ci și din exepriențele lor de viață. Mai concret, își dorește ca fiecare să se arate așa cum este, cu bune, cu rele, și tot ceea ce este el cu adevărat.

'Astăzi, va provoc, dragii mei colegi de influencing, la un Exercițiu de sinceritate. #stopfake TU CINE EȘTI? Celebritatea nu omoară, celebritatea nu distruge. Doar oamenii fac asta. Ne-am obișnuit de prea mult timp să luăm de-a gata ceea ce ni se servește cu zâmbetul pe buze ca fiind gourmet'. Ca adevăr absolut orice minciuna de marketing. Începând cu Colo si cu Buhnici bulgărele se răstoarnă din ce in ce mai repede iar bulele dispar.

Problema nu este a lor, deși este la ei'. Este a celorlalti. Iar petele' care apar, deși dispar, cu clabuc sau fără, lasa o urma urâtă si asupra noastră, a celor care nu ne identificam cu politica lor editorială'. Cunosc câțiva oameni care trăiesc exclusiv din online. Muncesc pe brânci si oferă conținut de calitate. Nu ii vedeți in scandaluri si nici in situații inadecvate. Si nu merita sa poarte nici măcar indirect etichetele pe care unii le atrag in direcția acestui domeniu. Ce este un influencer și de ce ar trebui să fie într-un fel responsabil de alegerile noastre? VOCEA este cel mai de preț lucru pe care o persoană influentă il are.

O persoană influentă este întotdeauna un influencer insa influencer -ul nu este întotdeauna o persoana influenta. Nu în afara cremelor ocazionale și a codurilor de discount. O persoană influentă este cea către care cei mulți sau puțini, în funcție de poziționarea fiecăruia, se îndreaptă atunci când trebuie să ia o decizie un pic mai complicată decât legat de ce film să vadă într-un weekend. Unii aleg calea grea, alții pe cea simpla, ajungand sa își imagineze o întreaga viața, fabricându-si un trecut care nu le aparține, iar ceilalți se ascund in spatele unei moralitati depășite doar de ridicolul dublului standard care le guvernează existența, TOTUL pentru a ajunge UNDEVA. De undeva' însă se cade al naibii de rău. Viața nu este doar tik tok Instagram si zâmbete false.', a scris Iulia Albu pe contul ei personal de Facebook.

Iulia Albu: 'Realitatea nu poate fi modificată prin filtre'

Iulia Albu a continuat șirul declarațiilor și a spus pe înețelesul tuturor faptul că ascunderea sub zâmbetele false, filtrele de pe rețelele de socializare, și sub o viață pe care mulți doar și-o doresc, dar nu o au, dă dovadă doar de o realitate falsă, care în timp poate duce la lucruri deloc plăcute. Mai mult, este de părere că atunci când totul o să iasă la iveală și masca o să cadă, nimic nu o să mai fie la fel, vorbind în general despre tot ceea ce înseamnă mediul online.

'Realitatea nu poate fi modificata prin filtre, faceapp sau autocorrect.Atunci când masca va cădea, cu toții vom fi DOAR ceea ce suntem. Si suntem putini care nu avem nimic de ascuns si carora nu ne este frica si nici rusine sa fim nici mai mult nici mai puțin decât NOI.', a continuat Iulia Albu.

'Am o responsabilitate ca viața mea să nu fie un contraexemplu'

Iulia Albu și-a spus propriile trăiri în tot ceea ce înseamnă celebritate. A povestit ce visa să devină când era mică, dar și cât de greu i-a fost să fie o persoană publică și influentă. Totuși, nu s-a lăsat cucerită de celebritate și a continuat să le arate oamenilor adevărata ei față și viață, fără a se ascunde că totul este roz, deși uneori nu era așa. Totodată, în încheiere a mărturisit că se simte responsabilă să fie un exemplu și nu un contraexemplu pentru cei ce o iubesc, urmăresc, și care au ajutat-o să ajungă unde este în acest moment.

'Sunt Iulia si când eram mică voiam sa fiu ca Bruce Lee. Întotdeauna mi-am dorit sa pot sa cant la frunza dar încă nu știu cum se face. La 12 ani voiam sa devin doctor veterinar si cu toate astea am deraiat către avocat definitiv( ma găsiți pe lista Baroului Bucuresti suspendată la cerere) designer( verificabil in orice secunda la UNARTE) influencer, influenta, neinfluentabila, om de televiziune, pasionată de antichități și avidă colecționară de benzi desenate cu Mickey Mouse. Câteodată sunt tristă, câteodată sunt veselă dar niciodată iresponsabilă. Unii ma adora, altii ma urăsc. Am plans, am suferit, AM URLAT in mine, ca voi toți Celebritatea este un PRIVILEGIU, nu o povară și unul pentru care trebuie să muncești mult. Din ce in ce mai mult.Si am o responsabilitate ca viața mea sa nu fie un contraexemplu. Sunt Iulia Albu si va sunt recunoscătoare ca am ajuns, cu ajutorul vostru, AICI. #stopfake', a concluzionat Iulia ALbu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton