Ioana Filimon, apariție surprinzătoare la Bravo, ai stil! S-a afișat cu burtica de gravidă

 Raiciu Adriana
.

Ioana Filimon ne-a surprins cu ultima sa apariție la Bravo, ai stil! Imediat după Gala de sâmbătă seară, unde l-a prezentat pe iubitul ei, concurenta de la emisiunea stilistică a apărut cu burtica de gravidă. Ce spune modelul despre sarcină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Filimon este una dintre cele nouă concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities. Modelul a acceptat să ia parte la această competiție pentru că vrea să arate că este una dintre cele mai stilate femei din țara noastră.

243804254_947438075846851_1452050585801681819_n243804254_947438075846851_1452050585801681819_n

Pe plan profesional totul arată destul de bine, însă concurenta chiar ne-a surprins în Gala de sâmbătă seară. Se pare că este o duce destul de bine și pe plan sentimental. În ediția de sâmbătă, Ioana Filimon a pășit în platou alături de iubitul ei.

Citește și: Cine este Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!S-a iubit cu un milionar controversat

Citește și: Conflict de proporții la Bravo, ai stil!Otniela și Ioana Filimon, replici acide în emisiune

Citește și: Imagine virală cu Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu.Cum s-au fotografiat cei doi

Citește și: Mihaela Rădulescu a pozat nud pentru VIVA!, la 52 de ani: Un manifest despre asumare și sinceritate / EXCLUSIV

Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!, imagine cu burtica de gravidă

În ediția de joi seară, Ioana Filimon va purta o rochie neagră, lungă, din dantelă, accesorizată cu o pereche de cizme de aceeași culoare, dar și o pălărie neagră.

Însă, cel mai de preț „accesoriu” este burtica de gravidă. Bineînțeles că este vorba doar de o glumă, întrucât concurenta și-a construit povestea pe baza a pieselor vestimentare pe care le poartă.

Cu toate acestea, nu este exclus ca în perioada următoare să ne facă o supriză.

Am fost la mall si era un singur loc disponibil, pentru gravide; (…) Asa ca am bagat o bluza la burta si uite asa m-am prezentat… Nu sunt gravida, dar nu se stie!', declară Ioana Filimon la Bravo, ai stil! Celebrities.

Ioana Filimon este concurentă la Bravo, ai stil

Ioana Filimon a decis să ia parte la proteictul de la Kanal D și să câștige premiul de cea mai stilată femeie din România.

„Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ținutele cu care să defilez. La „Bravo, ai stil! Celebrities’ vreau să îmi pun și eu mintea la contribuție, vreau să îmi compun singură ținutele și sper să fie unele frumoase. Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy, încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil „cu clasă’. Îmi este teamă să pierd, dar mă motivează competiția și voi da tot ce pot că să impresionez juriul și telespectatorii, a spus Ioana Filimon, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton