GALA UNICA 2019. Cele mai spectaculoase ținute ale vedetelor!/ Carmen Brumă a șocat cu o rochie cu posteriorul la vedere, însă a terminat petrecerea la spital!

 Dumba Gabriela
.

Într-un cadru de poveste, vedete din muzică, modă sau televiziune, dar și oameni de afaceri și influenceri au aniversat  22 de ani de când revista Unica a fost lansată în România. Dress code-ul serii a fost 'cocktail – express yourself', iar invitații au reușit să ne surprindă plăcut încă o dată, în ciuda vremii capricioase de afară. Carmen Brumă a avut una dintre cele mai neașteptate apariții, purtând o rochie foarte sexy, cu posteriorul la vedere. Din păcate, însă, vedeta a ajuns la spital după ce a leșinat din cauza oboselii.

Alina EremiaAlina Eremia

 

Prezentatorii evenimentului au fost Cătălin Măruță și Amalia Enache, un cuplu inedit pe scenă. Cei doi au revenit în această postură pentru al doilea an consecutiv, după ce, anul trecut, au format un cuplu de excepție pe scena Galei Unica.

Carmen Brumă și-a făcut apariția la Gala Unica 2019 într-o rochie neagră, lungă, cu un decolteu adânc la spate, care dezvăluie o porțiune semnificativă din posterior. Toate privirile s-au întors inevitabil spre ea, după cum era de așteptat.

Carmen s-a inspirat în alegerea acestei ținute de rochia purtată de actrița Mireille Darc în 1972, în filmul Marele blond cu un pantof negru'. Era vorba despre o rochie neagră Guy Laroche cu spatele gol, care a făcut ravagii și a intrat în istorie prin senzualitatea ei minimalistă, pură, concentrată.

Pe vremea când era adolescentă, Carmen Brumă a văzut filmul în care rochia și-a făcut debutul și a fost lovită de cea mai sinceră fascinație, de genul pe care doar mințile tinere o pot nutri. S-a gândit: Doamne, de-aș putea să port și eu o dată o rochie exact ca asta!', potrivit Unica.ro.

Aflând de dress-code-ul de la gală, Carmen nu a avut nevoie de altă motivație. M-am dus la designer-ul care mă îmbracă pe mine, Luiza Ganea, i-am arătat secvența din film, am măsurat totul, am făcut probe și a ieșit exact așa', a povestit ea.

Eu cred într-adevăr că este o rochie spectaculoasă, o rochie pe care o ții minte. Nu e o rochie vulgară, e o rochie sexy la modul cel mai fin. E rafinată. E o rochie pe care trebuie să simți că poți să o porți'. Dincolo de rochia de-a dreptul iconică, Carmen simte că are mai multe lucruri în comun Mireille Darc – e născută în aceeași zodie, pe 15 mai, la câteva zile diferență de mine', a completat Carmen Brumă.

Din nefericiere, Carmen Brumă nu a terminat seara cu bine pentru că, la scurt timp de la începerea petrecerii de la Palatul Bragadiru, a leșinat și a fost transportată la spital. Iubita lui Mircea Badea a afirmat, în momentul în care a fost luată de ambulanță, că se simte foarte obosită și a dat vina și pe stres.

În prezent, Carmen se simte mai bine, potrivit Unica.ro.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton