DUEL la FERMA: Otilia Bilionera a pierdut duelul cu Ioana Filimon, dar a rămas în concurs!

 Dumba Gabriela
.

Ioana Filimon și Otilia Bilionera au fost protagonistele unui nou duel în Ferma, după o săptămână în care cântăreața a fost servitoare. În final, Ioana s-a dovedit a fi mai odihnită și mai puternică decât Otilia și a câștigat confruntarea, însă ambele fete au fentat eliminarea și au rămas în Fermă.

Ioana Filion si Brigitte NastaseIoana Filion si Brigitte Nastase

Răsturnare de situație la Ferma după duelul dintre Ioana și Otilia. Cântăreața a primit o nouă șansă de a rămâne în competiția de la Pro TV, spre bucuria lui Florin Pastramă, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi din casă.

Ioana a mai trecut de două ori prin duel în Ferma, ultima confruntare fiind cu Brigitte Năstase pe care a și învins-o, păstrându-și astfel locul în cursa pentru 50.000 de euro.

În această seară, Otilia a trecut prin primul său duel de când este în Fermă, după șase săptămâni în cabană. Din nefericire a pierdut probele, dar din fericire a rămas în concurs.

Ioana Filimon a eliminat-o și pe Brigitte Năstase

Ioana Filimon a dat cu subsemnatul și în duelul anterior, când a câștigat confruntarea cu Brigitte Năstase, însă fosta soție a lui Ilie Năstase s-a reîntors în Fermă după o noapte petrecută în cabană.

Înainte de a intra în arenă însă, cele două s-au certat ca la ușa cortului.

Considerând că a fost trădată şi folosită, Brigitte a început să o jignească, ba chiar să o şi înjure pe fosta Miss România: „Hai, marş!, „Eşti o falsă şi te-ai folosit de mine!. 

Brigitte a jignit-o pe Ioana Filimon şi în discuţiile purtate cu ceilalţi concurenţi: „M-a folosit pentru că am notorietate, sunt Brigitte Năstase, sunt ceea ce sunt, pe ea nici n-o băgam în seamă afară, „Am sentimentul că am fost folosită şi totul se întoarce împotriva mea. Nu şi-a permis fostul meu soţ, care e Ilie Năstase, să-mi zică vreodată să tac. Mai ales o mucoasă cu 12 clase. Nu mă împac cu ea, pentru mine nu mai există.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton