Drama lui Nico, concurentă la "Asia Express", sezon 3: "Nu s-a mai putut…"

 Cica Cristina
.

Nico, concurentă „Asia Express', sezonul 3, va fi pusă în fața unor situații dificile în cadrul concursului, însă toate aceste sunt puse în umbră de suferința vedetei din plan personal. Iată care este drama Nicoletei Matei!

Nico-Asia-Express-1Nico-Asia-Express-1

Nico este o cântăreața extrem de apreciată în Romania, astfel că nu este deloc suprinzător că a și-a luat inima în dinți să participe la Asia Express', sezonul 3. În toată această aventură ea va fi însoțită de fiica ei, Alexandra.

Chiar dacă a bifat o serie de reușite pe plan profesional, în plan personal Nico trăiește cu o mare nemulțumire și un mare regret. Artista nu mai poate avea copii, cu toate că și-ar fi dorit extrem de mult sa îi dăruiască un bebeluș actualului soț, scrie cancan.ro.

Nico pare că s-a resemnat acum, însă a trăit o dramă la momentul respectiv.

Nu s-a mai putut… Atât a vrut Dumnezeu, să o am doar pe ea. El are un copil din prima căsătorie. Era bine să avem şi un copil al nostru, dar îi iubim la fel.

Soţul meu o iubeşte pe fetiţa mea la fel ca şi pe copilul lui şi eu la fel. Suntem OK… Dacă aşa a fost să fie… Niciodată nu trebuie să vrem mai mult. Dacă Dumnezeu aşa crede că este de cuviinţă…„, a spus Nico, concurentă la „Asia Express”, sezon 3, la un post de televiziune.

În egală măsură, vedeta a dezvăluit si faptul că, mult timp, a fost măcinată de gelozie. „Geloasă am fost cred cel puțin 10 ani și, de multe ori, nejustificat. Mi-a mâncat zilele perioada aia, dar acum mi-a mai trecut. Până la urmă, mi-am dat seama că n-are cum să-l ia cineva de lângă mine. Acum ne amuzăm de perioada aceea”, a mai povestit Nico, concurentă la „Asia Express”, sezon 3, potrivit evz.ro.

Nico, însoțită de fiica ei la „Asia Express”, sezon 3

Nico și Alexandra participă la „Asia Express”, sezon 3, pentru a-și consolida frumoasa relație pe care o au. Cele două susțin că sunt mai mult decât mamă și fiică, sunt prietene, iar această competiție nu va face decât să le unească și mai tare.

„Asia Express e o experiență unică pe care am vrut s-o trăiesc încă de când am văzut primul sezon. Mă bucur enorm că voi merge alături de fiica mea!”, a spus Nico la anunțul că va participa la „Asia Express”, sezon 3.

Alexandra susține că experiențele pe care le va trăi la „Asia Express”, sezon 3, o va face mai puternică și va fi un prilej de a se autodepăși.

„Eu sunt o fire foarte competitivă și sociabilă, iar Asia Express este exact despre asta! Competiția din cadrul acestui show este în primul rând una interioară (cu mine însămi) și un prilej unic de a socializa cu oameni dintr-un mediu nou, total necunoscut. Sunt convinsă că experiența Asia Express mă va face mai puternică și de altfel, cel mai important, va consolida frumoasa relație de prietenie dintre mine și mama”, a spus și Alexandra, încântată că va participa la „Asia Express”, sezon 3.

Concurenții de la „Asia Express”, sezon 3

Iată lista completă a celor 9 perechi de vedete care urmează să pornească pe Drumul Comorilor din „Asia Express”, sezon 3, cel mai dur reality show din România: Chef Sorin Bontea și Răzvan FodorSpeak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Cu toții sunt încercați de sentimente puternice, de la panică la entuziasm, cert este ca „Asia Express” se poate dovedi experiența vieții lor.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Drama neștiută a Mariei Buză, concurentă „Asia Express” sezonul 3. La naștere, medicii i-au pus soțul să aleagă între ea și copil!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton