Din ce a câștigat primii bani Dorian Popa: "În cartier eram informaticianul de bază "

 Dumitrache Laura
.

Dorian Popa a reușit să-și clădească o carieră de succes. În ultimii ani, Dorian a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cu toate astea, puțină lume știe ce a lucrat artistul în adolescență și cum a reușit să facă primii bani. Vedeta tv a făcut primii bani la vârsta de 13 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artistul a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este astăzi, iar talentul său artistic a fost apreciat de milioane de români. Recent, Dorian Popa a vorbit despre primul său job, dar și cât de mult s-a schimbat viața sa odată cu divorțul părinților săi. La vârsta de 14 ani, Dorian a fost nevoit să lucreze pentru a-și ajuta mama și fratele.

Dorian Popa adolescentDorian Popa adolescent

La doar 33 de ani, Dorian Popa trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Artistul își poate permite orice și are alături de el o femeie extraordinară. Claudia Iosif este iubita lui Dorian Popa, iar fanii așteaptă cu nerăbdare ca cei doi să facă pasul cel mare. În urmă cu ceva timp, cântărețul și-a construit casa mult visată, iar câinele său, Cheluțu a devenit vedetă în mediul online.

Citește și: În ce afacere a investit Dorian Popa. L-a avut ca mentor pe Dan Negru:”Îmi acordă susținerea lui”

Citește și: Ce afaceri are Dorian Popa.Artistul refuză să-și țină banii la bancă

Citește și: Agresoarea Cristinei Joia a fost condamnată definitiv la închisoare, dar cu suspendare.Ce sumă de bani trebuie să-i plătească

Citește și: Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică:„Mă voi opera până în momentul în care…'

Din ce a câștigat primii bani Dorian Popa

În prezent, Dorian Popa duce o viață de lux și își poate permite absolut orice. Artistul a făcut o adevărată avere din muzică, dar și din Youtube și Instagram. Recent, cântărețul a povestit cum a făcut primii bani și cât de mult i s-a schimbat viața după ce părinții săi au divorțat.

'În viața mea există doar mama. La 14 ani, când s-a întâmplat ruperea dintre ai mei, a trebuit să facem trecerea de la o situație financiară medie, la una spre slabă. Dar n-a fost așa de deranjant pentru mine, cred că a fost unul dintre cei mai putenici factori motivaționali din viața mea', a declarat acesta în exclusivitate pentru playtech.ro.

Dorian Popa repara calculatoarele vecinilor

Celebrul artist nu a avut o situație financiară tocmai bună când a fost copil. Dorian a fost nevoit să câștige bani pentru a-și ajuta mama. La 13 ani, vedeta reparata calculatoarele vecinilor, ajungând informaticianul cartierului în care locuia.

„Am început să câștig primii bani încă de la 13 ani, când mă duceam prin cartier și am început să repar calculatoarele vecinilor mei. Eu aveam calculator de la 7 anișori, mi-au plăcut întotdeauna lucrurile legate de informatică, mă pricepeam să formatez un calculator, să reinstalez toate serverele, că pe vremea aia nu era ca acum. Făceam bănuți frumoși, la mine în cartier eram informaticianul de bază. Singurel am învățat, cu internetul pe telefonul fix, de mă certa maică-mea când nu-i mergea fixul', a spus artistul, potrivit sursei de mai sus.

Ce cadouri le face artistul celor dragi

Dorian Popa își aduce aminte că în copilărie existau momente în care nu primea cadouri de Mos Nicolae. Acum, artistul își poate umple toate ghetele cu tot felul de cadouri. „La mine a venit tot anul. Îi mulțumesc și lui Moș Niculae, și lui Dumnezeu, pentru tot ce mi se întâmplă. Le mulțumesc celor care au încredere în mine. Pot merge acum să-mi iau tot ce vreau eu, chiar dacă Moșul nu a venit la ghete.Dacă mă duc acum mi le pot umple pe toate, și chiar nu-s puține', a mai spus Dorian.

În ceea ce privește cadourile pe care artistul le oferă persoanelor dragi, acesta a mărturisit că este extrem de generos cu persoanele pe care le iubeșe. Dorian Popa face cadouri doar prin transferuri bancare. Sunt un Moș Nicolae mai contemporan, care lucrez masiv cu aplicația bancară, nu cu ghetele, eu fac transferuri, la mine Moșul se descurcă mai bine în sistemul bancar online. E și mai lejer', a mai spus acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton