De ce apare Kate Middleton cu plasturi pe degete permanent. Fanii au intrat la idei...

 Oana Pantazi
.

Kate Middleton este un style icon, eleganța ei fiind un model pentru milioane de femei, însă fanii ducesei de Cambridge nu au putut să nu remarce un detaliu cel puțin ciudat… Aproape permanent, Kate are pe degete câte un plasture, iar fanii încearcă să descopere motivul.

Săptămâna aceasta, la Chelsea Flower Show, Kate Middleton a avut, ca de obicei, de altfel, o apariție impecabilă, însă ochilor vigilenți ai fanilor nu le-a scăpat – dat fiind că nu este pentru prima oară – plasturele de pe mâna Ducesei, ce pare să se fi trandsformat într-un accesoriu nelipsit. De la o vreme, Kate pare să le aducă aminte tuturor de degetele bandajate ale lui Michael Jackson, dar aceea se voia o modă…

Ducesa umblă așa din cu totul alte motive! Cei mai mulți bănuiesc că pasiunea pentru grădinărit îi creează probleme Ducesei de Cambridge, care, cel mai probabil, se rănește în timp ce folosește uneltele de grădinărit.

Este Kate neîndemânatică?

De altfel, în momentul în care Kate i-a prezentat Reginei superba ei grădină în stil rustic, fanilor ei nu le-a scăpat superba rochie Erdem purtată de Ducesă, în valoare de 2.500 de lire sterline, dar nici plasturele care îi trona pe unul dintre degete. Kate a fost însă văzută în diverse ocazii purtând plasturi pe degete diferite sau chiar pe dosul palmei, iar asta nu se întâmpla neapărat vara, așa că speculația cu rănile produse de uneltele de grădinărit cade.

În decembrie 2016, chiar de Crăciun, Ducesa de Cambridge se accesorizase cu un bandaj, iar cu o lună mai devreme, pe mâna ei, deasupra degetului mare, trona un plasture de dimensiuni mari. La fel și în luna august, dar și în noiembrie, când a participat, alături de Prințul William, la Tusk Awards, Kate „accesorizând” plasturele la o superbă rochie Jenny Packham. În concluzie, se pare că Ducesa de Cambridge este cam… neîndemânatică, altfel nu se explică numărul mare de plasturi de pe mâinile ei.

Foto: Hepta, Northfoto

Kate Middleton Kensington, la Leisure Centre, în Londra. Ducesa de Cambridge are mai mereu câte un plasture pe deget.Kate Middleton Kensington, la Leisure Centre, în Londra. Ducesa de Cambridge are mai mereu câte un plasture pe deget.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton