Cum este Daniel Pavel, de la Survivor România, în rolul de tată: "Îmi văd băiatul, îmi fac mereu timp"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum este Daniel Pavel, de la Survivor România, în rolul de tată. Daniel Pavel a devenit sinonim cu Survivor România, aflându-se deja la al treilea sezon pe care îl găzduiește în Republica Dominicană. Dincolo de spiritul de aventurier și dragostea pentru călătorii, Pavel este un tată foarte dedicat și nu ezită niciodată când vine vorba să fie aproape de fiul său, care locuiește la Viena. „Domnu’ Dan” a relatat cât de importantă este relația cu băiatul său și care sunt gesturile de iubire pe care le face iubita sa, Ana Maria Pop.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum este Daniel Pavel, de la Survivor România, în rolul de tată. Daniel Pavel de la Survivor România poate fi considerat o adevărată emblemă a show-ului de supraviețuire. Prezentatorul în vârstă de 45 de ani are un fiu dintr-o relație anterioară, care este deja adolescent. Acesta locuiește alături de mama sa la Viena, iar Daniel Pavel îi vizitează adesea. Vedeta a vorbit recent despre viața personală și relația specială care există între el și fiul său. De asemenea, acesta a mărturisit detalii despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de partenera sa, Ana Maria Pop.

dan-pavel-lmr_1dan-pavel-lmr_1

Cum este Daniel Pavel, de la Survivor România, în rolul de tată

Daniel Pavel de la Survivor România este în general discret în privința vieții personale, însă a vorbit recent despre cum decurge relația cu fiul său, în vârstă de 17 ani, pe nume Anton. Daniel Pavel este extrem de mândru de copilul său și consideră că relația tată-fiu este una esențială. Vedetei îi face plăcere să călătorească adesea la Viena, pentru a fi alături de băiat și de mama acestuia.

Citește și: Ana Maria Pop și Daniel Pavel s-au mutat împreună. Cum fac față conviețuirii: „Deși se spune că nu duci problemele de la muncă acasă, noi…' / EXCLUSIV

Citește și: Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel, este pregătită să devină mamă: „Când persoana de lângă tine e ceea ce trebuie…”

După ce se încheie un sezon, cred că este normal, îmi fac vreme pentru toți ai mei, merg să stau cu familia mea, să îmi văd băiatul, fratele, tatăl și să lăsăm bariera tehnologică departe de noi. Nu stau pe gânduri când e vorba despre a pleca din țară și a da o 'fugă' până în Viena să fiu alături de băiatul meu și mama lui. Relația tată – fiu este importantă pentru mine și îmi fac mereu timp pentru ea.„., a declarat Daniel Pavel pentru Libertatea pentru femei.

Daniel Pavel, detalii despre relația cu Ana Maria Pop

Daniel Pavel nu a evitat să spună cum decurge relația dintre el și frumoasa sa iubită, Ana Maria Pop. Prezentatorul Survivor este încântat că partenera sa îl înțelege și acceptă stilul său de viață. Daniel Pavel se declară fascinat de momentele în care Ana Maria își manifestă afecțiunea, cu gesturi extrem de sincere.

„Sunt un romantic extrem de pragmatic. Nu îmi reproșează, a înțeles foarte bine agitația din viața mea și a știut cum să-și găsească locul și să-mi aducă fix ce aveam nevoie în acest moment. Cred că primesc astfel de declarații des de la iubita mea când mă privește, când mă strânge de mână sau când pur și simplu îmi este aproape în momentele în care am nevoie de ea.„, a mai adăugat Daniel Pavel.

Daniel Pavel: „Fiecare om este un Survivor în viață”

Daniel Pavel a învățat de-a lungul vieții sale că în fiecare om există un „supraviețuitor” și a mărturisit că a au existat momente dificile în viața sa când și-a demonstrat acest lucru.

Fiecare om este un Survivor în viață. Fiecare dintre noi se confruntă cu pierderi, cu momente dificile, iar dacă știm să trecem mai departe, să ținem capul sus, înseamnă că ne-am învățat lecția și suntem pregătiți de următoarea. Îmi place să cred că până la această vârstă am știut să fac asta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton