Cum s-au îmbrăcat vedetele, pe covorul roșu, la Premiile BAFTA 2020. Charlize Theron și Scarlett Johansson au atras toate privirile!

 Cica Cristina
.

Apariții impresionante la cea de-a 73-a ediție a Premiilor BAFTA, care s-a desfășurat duminică în Londra. Vedetele s-au întrecut pe sine și au afișat ținute de-a dreptul spectaculoase.

FWROFWRO
Kate-MiddletonKate-Middleton

Chiar dacă vremea nu a fost chiar favorabilă, vedetele nu au ținut cont și s-au prezentat la gală în rochii subțiri și decoltate.

În plus, în acest an organizatorii au solicitat participanților să promoveze moda sustenabilă, pentru ca evenimentul să fie prietenos cu mediul înconjurător. De aceea, starurile au ales fie să închirieze haine, fie să poarte rochii la care și-au făcut apariția și la alte evenimente, notează știrileprotv.ro.

Anul acesta s-a putut admira pe covorul rosu eleganța, rafinamentul, stilul. A fost o adevărată prezentare de modă și vedetele nu s-au sfiit să își etaleze și rochii mai vechi. Un exemplu l-a constituit Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, care a venit cu o rochie pe care a mai purtat-o cu 7 ani în urmă.

Citește și: Kate Middleton a strălucit la premiile BAFTA într-o rochie de acum… 7 ani!

Charlize Theron și Scarlett Johansson, în centrul atenției

Admirate și în centrul atenției au fost două actrițe: pe de o parte Charlize Theron, care a purtat o rochie spectaculoasă, mov, cu un decolteu adânc, pe de altă parte – Scarlett Johansson, într-o rochie de culoare roz, ce i-a pus în valoare silueta.

„Încerc să o învăț pe fiica mea să nu arunce tot la gunoi. Încercăm să punem şi noi în practică acest lucru, să nu irosim mâncare și să fim atenți la cât consumăm. Cred că este foarte important să împărtășești lucrurile astea cu copiii tăi. Așa începi să construieşti un viitor mai bun.', a atras atenția Johansson

Sursa foto: Hepta

Citeșste și: Ținute spectaculoase la Premiile Grammy 2020. Vedetele au strălucit pe covorul roșu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton