Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu președintele Joe Biden și Prima Doamnă a Statelor Unite. Ținuta sa a atras toate privirile

 Dumitrache Laura
.

Carmen Iohannis și președintele României, Klaus Iohannis au fost prezenți la Coasta de Vest a SUA. Șeful statului a ținut un discurs în fața comunității românești. Cuplul prezindențial a fost invitat la recepție cu președintelor Statelor Unite ale Americii, Joe și Jill Biden. Prima Doamnă a României a atras atenția cu ținutele sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Președintele Klaus Iohannis și Prima Doamnă a României au fost prezenți pe Coasta de Vest a SUA la o întâlnire oficială cu membri ai comunității românești. De asemenea, cei doi au participat și la o recepție cu președintele SUA Joe Biden și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden.

1-851-85

Prima Doamnă a României a optat pentru două ținute albe. Carmen Iohannis a fost nelipsită din dreapta președintelui Iohannis, în timp ce acesta ținea un discurs pentru comunitatea de români de pe Coasta de Vest a SUA. Creațiile au fost semnat cel mai probabil de designerul vestimentar Andreea Tincu.

Citește și: Designerul lui Carmen Iohannis, care a îmbrăcat-o la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, reacție acidă către Cătălin Botezatu, după ce i-a criticat rochiile:„Ne cunoaștem de foarte mulți ani'

Citește și:Cât au costat rochiile purtate de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.Sunt create de un designer român

Citește și:Gabi Bădălău a refuzat să divorțeze de Claudia Pătrășcanu, la ultima înfățișare.Motivul invocat de afacerist: „Între noi…'

Citește și:Mitică Popescu, revoltat pe facturile uriașe la gaze și la curent:”Oamenii nu au șase vieți, ca să îndure una sau alta”

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis pe Coasta de Vest a SUA

Klaus Iohannis și Prima Doamnă a României au fost prezenți la Coasta de Vest a SUA, unde șeful statului a ținut un discurs în fața comunității românești. Cei doi au fost și invitații unei recepții cu președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, președintele SUA, și Prima Doamnă, Jill Biden.

Carmen Iohannis și-a făcut apariția purtând două ținute albe. Prima ținută purtată de Carmen Iohannis avea terminația până la genunchi, cu o croială în A. Ținuta a fost completată cu o pereche de sandale negre și o poșetă în aceeași nuanță. Prima Doamnă a României a purtat un lănțișor elegant, la gât.

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la întâlnirea cu președintele Joe Biden și Prima Doamnă a Statelor Unite

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au fost prezenți și la New York. A fost ținută recepție în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite. Cuplul prezindențial s-a întâlnit cu Joe Biden, șeful SUA și Prima Doamnă a României.

În cadrul recepției, Carmen Iohannis a purtat o ținută asemănătoare cu cea de la întâlnirea anterioară. Soția lui Klaus Iohannis a purtat o rochie albă și fără mâneci. Ținuta a fost completată cu un colier și o pereche de cercei.

Ținutele Primei Doamne au fost des comentate

Aparițiile Primei Doamne a României sunt mere comentate și uneori criticate. Și de această dată, la postarea președintelui Klaus Iohannis de pe Facebook au fost multe comentarii încă care el și si soția lui sunt criticați.

'Tot un zâmbet sunteți… și România vai de ea…''Faina poza. Dar cu ce ne încălzește pe noi… multumim pt nimic…', 'Cam șifonată rochia doamnei în alb. O fi avut parte de ceva acțiune înainte de poză?',  'Am fost acolo. Poza e făcută la Madame Tussauds, Londra, Muzeul figurilor de ceară', sunt doar unele dintre comentariile primite.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton