Cu cine își lasă Andreea Bălan fetele, cât va fi plecată la Asia Express: “Plec liniștită. Le-am făcut program pe zile”/ EXCLUSIV

.

Andreea Bălan va face pereche cu Andreea Antonescu în noul sezon America Express de la Antena 1, reality show care se va filma în Mexic, Guatemala și Columbia. Artista va pleca liniștită în această expediție, întrucât acasă știe că totul e foarte bine organizat pe perioada în care ea va fi absentă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a acceptat provocarea de a participa la cel mai greu reality show din România, fiind nevoită să respecte regulile concursului, alături de Andreea Antonescu, și să se descurce cu doar 1 euro pe zi, adică să își găsească mâncare, transport și cazare.

Cu cine își lasă Andreea Bălan fetele, cât va fi plecată la Asia Express

America Express îi va duce pe concurenți pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Prin urmare, Andreea Bălan s-a asigurat că în perioada în care e ava fi plecată, programul celor două fiice ale sale – Ella și Clara – nu va suferi schimbări. Și asta pentru că mama ei este omul de bază și va prelua toate responsabilitățile.

andreea-balan-1andreea-balan-1

Nu e nevoie să îi las mamei instrucțiuni, pentru că ea știe foarte bine ce are de făcut. Mama este prezentă din prima zi de viață a Ellei, fata cea mare, și ea știe exact ce trebuie să facă. Din contra, ea are grijă de casă, de noi, cu mâncarea, ea știe foarte bine.

Avem pediatra la orice oră din zi și din noapte, avem prieteni, mame cu copii, adică infrastructura și ceea ce am eu în jurul meu totul este foarte solid', a declarat, pentru VIVA!, Andreea Bălan.

Fetele au program cu activități

Până acum, Andreea Bălan nu și-a permis să lipsească de acasă mai mult de câteva zile. Însă, cum fetele au crescut, Ella are 5 ani, iar Clara 3 ani, artista a decis să accepte provocarea și să pornească în aventura vieții ei, reality show-ul America Express.

'Eu plec liniștită, pentru că știu că fetele mele sunt pe mâini foarte bune, de la mamă, la bonă, prietene cu copii. Am făcut un program destul de clar, pe zile, fetele au activități: merg la engleză, la patinaj, la balet, avem un șofer care le ia de acasă, le duce, nu e nicio problemă.

Totul e foarte bine organizat. Cel mai mult de acasă am lipsit câteva zile, când am fost în vacanță. Acum o să lipsesc cel mai mult', a declarat, pentru VIVA!, Andreea Bălan.

Citește și: George Burcea s-a pozat cu Viviana Sposub și cu fiicele lui, după divorțul de Andreea Bălan: „De 1 an și 8 luni le-am arătat fetelor o singură iubită'

Citește și: Cum arată Andreea Bălan la o săptămână după ce s-a lovit cu fața de bordură: „Mi-am scos firele'

Citește și: Mihai Mitoșeru a suferit că a fost părăsit de tată, dar l-a iertat pe patul de moarte: „Și acum mă uit în telefon și e greu să văd că nu mă sună” / EXCLUSIV

Citește și: Anca Serea a primit 3000 de dolari la primul job în modelling: I-am pus în ghiozdan și am plecat cu trenul la Tecuci'/ EXCLUSIV

Printre concurenții de la America Express se numără Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu,  cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton