Monica Gabor, vacanță de lux în Las Vegas. Cu cine au surprins-o paparazzi

 Mirea Roxana
.

Monica Gabor are o relație de 10 cu Mr. Pink și duce o viață ca în povești în Statele Unite ale Americii. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a scăpat de paparazzi nici în America. Aceasta a fost surprinsă de către fotoreporteri în aeroportul din Las Vegas, în timp ce se afla în compania prietenei ei, Lavinia Postolache. Cele două s-au urcat într-un avion privat și au plecat spre Los Angeles, după ce au petrecut un weekend în Las Vegas

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Monica Gabor, în vârstă de 33 de ani, este foarte bună prietenă cu Lavinia Postolache, o româncă din Pitești, stabilită în America. Recent, cele două au petrecut o vacanță extravagantă în Las Vegas.

Monica Gabor și Lavinia Postolache au fost surprinse de paparazzi în aeroportul din Las vegas, în timp ce se urcau într-un avion privat cu destinația Los Angeles.  

Lavinia Postaloche and Monica Gabor arrive at Las Vegas Mc Carran Airport to board a private jet en Route to LA!Lavinia Postaloche and Monica Gabor arrive at Las Vegas Mc Carran Airport to board a private jet en Route to LA!

De asemenea, Monica Gabor era însoțită de cei doi copii, de Irinuca, fiica ei și a lui irinel Columbeanu și de Anthony, fiul lui Mr. Pink dintr-o altă relație. Vedeta era îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, accesorizată cu pantofi cu toc și geantă Chanel și radia de fericire.

Pe de altă parte, Lavinia Postolache arăta la fel de fericită, chiar dacă s-a zvonit că mariajul ei cu bogătașul Jimmy Esebag întâmpină probleme. În plus, paparazzi au observat că aceasta nu purta verigheta, potrivit click.ro.  

Citește și: Cine este Lavinia Postolache, noua vedetă de la Hollywood.Fosta Miss World România a jucat alături de Keanu Reeves

Citește și: Monica Gabor, imagine emoționantă alături de fiul lui Mr.Pink:”Copiii noștri”

Citește și: Ilinca Vandici a recunoscut că Ciprian Marica a înșelat-o în repetate rânduri:„Aflam, pur și simplu'

Citește și: Adela Popescu s-a simțit rău și a făcut un test COVID-19.„Nu mă puteam da jos din pat…'

Cine este Lavinia Postolache, prietena Monicăi Gabor

Lavinia Postolache s-a născut în Pitești, în 1989 și a absolvit Academia de Film din New York. Aceasta și-a început cariera ca model în România de la 15 ani, după ce a fost descoperită de Dana Săviucă. Vedeta a prezentat pentru designeri români precum Răzvan Ciobanu, Irina Schrotter, Cătălin Botezatu, dar și internaționali ca Armani, Diesel şi Stefanel.

Stabilită în America din 2009, câştigătoare a titlului de Miss World România în 2010 şi absolventă a New York Film Academy, piteşteanca Lavinia Postolache este deja o actriță în plină ascensiune la Hollywood. În 2016, ea a apărut în producția ‘Demonul de Neon’, în care rolul principal îl joacă Keanu Reeves. Anul trecut, Lavinia a obținut primul ei rol principal într-un film realizat la Hollywood, ‘False Colours’, o producție regizată de William Norton.

Lavinia Postolache, căsătorită cu Jimmy Esebag

De-a lungul timpului, românca Lavinia Postolache a mai jucat în producții precum ‘Muse’, ‘Alpha-1’ sau în serialul ‘BloodLands’.

Fosta Miss World România 2010 l-a facut tătic pe multimilionarul francez Jimmy Esebag, preşedintele „Americas Licensing Holding Group, companie ce deţine drepturi ale brandului „Playboy, şi acţionar al Elite Modeling. Cei doi au împreună un băiat. Zvonurile legate de o posibilă despărțire de milionarul francez au fost alimentate și de faptul că Lavinia nu mai are fotografii cu afaceristul pe contul ei de Instagram.

Sursa Foto: Profimedia, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton