Augustin Viziru va deveni tată și se va căsători în curând. Anunțul făcut după ce s-a retras de la Survivor România, în urma accidentării. „Îmi voi întemeia o familie”

 Lixandru Livia
.

Augustin Viziru s-a retras din competiția Survivor România, în urma accidentării la picior. Actorul a părăsit echipa Faimoșilor, în lacrimi, nu înainte de a face un anunț important. Acesta va deveni tată de fată și se va căsători în curând cu iubita lui, pe care o ține în continuare departe de ochii curioșilor.

82592308_145868473530904_585343865658015744_n82592308_145868473530904_585343865658015744_n

Augustin Viziru a părăsit competiția cu lacrimi în ochi și în aplauzele tuturor concurenților.

„Cu cât sunteți mai relaxați și atenți la detalii. Oni, știi foarte bine cine ești, lasă nervii deoparte că atunci o să dai randament mult  mai mare. Lino, ce o să faci de acum, o să te definească ca om în viață. Să ai mare grijă de voi. Să aveți grijă mare de voi. Să aveți grijă unii de ceilalți. Să nu uitați că este un joc, să vă distrați, să vă simțiți bine. Când e cazul o să fie și nervi, dar vă doresc baftă și să vă îndepliniți obiectivele fiecare.', le-a spus Augustin Viziru colegilor săi, în cadrul emisiunii Survivor România de marți seara.

Mai mult decât atât, Augustin Viziru a transmis un mesaj și pentru susținătorii lui și a anunțat că va deveni tată.

Pentru cei de acasă, nu îmi cer scuze că nu e în firea mea, dar pot să spun că îmi pare rău că nu am reușit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta.

Și eu am venit aici cu așteptări foarte mari, nu în ideea de a câștiga, de a fi faimos. Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș. Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu și atunci mă gândeam că dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu și pentru alți copii', a mai adăugat Augustin Viziru. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton