Andreea Bănică i-a impus soțului să nu-i mai cumpere niciodată bikini, cadou: “Mă uit la ei cu speranța că îi voi purta, dar... nu. Nu îmi plac”/ VIDEO EXCLUSIV

.

Andreea Bănică a primit pe 1 Iunie mașina pe care și-a dorit-o. Este cadoul de la soțul ei, Lucian Mitrea, pe care l-a convins, după aproape 2 ani, să facă o astfel de investiție. Artista recunoaște că îi dă indicații clare partenerului de viață în ceea ce privește cadourile, pentru a nu cheltui bani pe care care nu îi place sau nu îi folosește.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică conduce de două săptămâni o mașină nouă, pe care și-a dorit-o și pe care soțul i-a dăruit-o chiar de 1 Iunie.

Andreea Bănică, despre mașina primită de la soț: Nici acum nu ar fi vrut, dar nu a avut ce face'

Andreea Bănică și-a mai îndeplinit un vis la începutul acestei luni, când a intrat în posesia unei mașini la care îi rămăsese gândul de ceva vreme. Nu a renunțat la plan, iar soțul ei, Lucian Mitrea, s-a conformat și i-a cumpărat-o.

Este o mașină pe care mi-am dorit-o. De vreo 2-3 ani tot îl băteam la cap pe Lucian. Voiam o mașină pentru la mare, la Eforie, la plajă, o mașină pe care să o umplu de nisip, cu care să merg peste tot. Mi-am luat o mașină foarte mișto. Bine, nu voia el, nici acum nu ar fi vrut, dar nu a avut ce face, e la cerere și ofertă. El îmi face cadourile pe care mi le doresc, eu îi trimit linkuri cu diverse lucruri și el atunci ia aminte. Și când vine câte o ocazie așa sau chiar fără ocazie, îmi face cadoul respectiv', a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, Andreea Bănică.

andreea-banica-5andreea-banica-5

Lucian Mitrea a învățat să nu mai cumpere lucruri nepotrivite

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt cel mai longeviv cuplu din showbiz, cei doi fiind împreună din perioada liceului. Până să se prinde de gusturile artistei, impresarul a făcut investiții nechibzuite. Un astfel de cadou neinspirat este și o pereche de bikini.

Nu-mi place să mi se facă cadouri care nu-mi plac sau pe care nu le-aș folosi, mai bine nu îmi faci un cadou, mai bine îmi aduci o floare. Dacă îmi aduci cadou o eșarfă, pe care nu aș folosi-o sau un parfum care nu-mi place, nu are sens să mi le-aduci. Da, am și acum o pereche de bikini. Îi am în dressing și mereu când deschid dulapiorul și văd toate perechile de bikini, mă uit la ei cu speranța că îi voi purta vreodată, dar nu! I-am spus: Te rog frumos să nu îmi mai iei niciodată bikini', de atunci nu mi-a mai luat. Nu mai are voie să îmi facă cadouri care nu îmi plac!', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Andreea Bănică.

Citește și: Ce relație există între Andreea Bănică și fiica ei adolescentă: „Când se va îndrăgosti, nu pot să-i spun nu”

Citește și: De ce s-au certat nașa Andreea Bănică și finul Alex Velea: „Mi-aș dori să nu fie supărat'

Citește și: Ce compromisuri au făcut în căsnicie Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean: „Mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Octavia Geamănu nu și-a mai dorit al doilea copil: Mi-am făcut 200 și ceva de injecții singură, în burtă' / EXCLUSIV

Andreea Bănică poartă ceasul dăruit de Lucian Mitrea

Andreea Bănică a câștigat în 2007 titlui Best Romanian Act la cea de-a XIV-a ediție MTV Europe Music Awards, eveniment care s-a desfășurat la Munchen în Germania și la care partenerul ei de viață a surprins-o cu un dar prețios, pe care îl poartă cu drag de 15 ani.

Acest ceas este primul cadou scump pe care mi l-a luat. Eram în Germania, la premiile muzicale din Munchen. Am oprit la magazinul respectiv în față, ne uitam, îmi doream și eu un ceas. M-am uitat și am plecat, pentru că nu aveam banii necesari. M-am plimbat pe străzi, făceam shopping cu cât aveam atunci și, la un moment dat, mă sună Lucian: Iubita, vino că am un cadou pentru tine. M-am bucurat, nu știam despre ce e vorba. A venit cu ceasul acesta, la care eu visam și de atunci îl port, este unul dintre cadourile de suflet', ne-a povestit ea.

Când vine vorba de darurile pentru tatăl celor doi copii ai său, cântăreața susține că e important să te bucuri de ceea ce îți dorești, dacă se poate. Îl las pe Lucian să își ia ce își dorește, iar eu sunt de acord. Și el este foarte pretențios, îi plac mașinile, îi plac ceasurile, și atunci știu că alege cele mai bune lucruri pentru el. Nu pun frână, pentru că în viață trebuie să îți faci plăcerile, dacă ai cu ce și ai posibilități, pentru că ai o singură viață și este normal să o trăiești așa cum îți dorești', a declarat, pentru VIVA!, Andreea Bănică.

Foto: Dumitru Angelescu / Facebook

Video: Ada Cheroiu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton