Anca Serea a primit 3000 de dolari la primul job în modelling: “I-am pus în ghiozdan și am plecat cu trenul la Tecuci”/ EXCLUSIV

.

Anca Serea a uimit pe toată lumea, zilele trecute, la Gala Avanpremiere 2022 by Alin Gălățescu, când a urcat din nou pe podium, ca manechin. Vedeta a câștigat în liceu concursul Elite Model Look, și câțiva ani a lucrat în modelling.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea are forme de invidiat, deși este mamă a șase copii. Vedeta a etalatat o rochie de seară, transparentă, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă. În vârstă de 41 de ani, soția lui Adrian Sînă a fost apreciată pentru profesionalismul de care a dat dovadă, deși a renunțat la modelling în urmă cu aproape două decenii. Printre spectatori s-a numărat și partenerul ei de viață, Adrain Sînă, care a venit special să o susțină.  

Anca Serea, din nou model, după 20 de ani

Anca Serea a fost în lumina reflectoarelor pe un podium de modă la invitația unei amice, creatoare de modă. Au trecut mulți ani de când defilam eu, adică aproape 15 -20 de ani, nu știu. I-am făcut hatârul și bucuria unei prietene, Andreea alias Iza Vandee să-i fiu model. Nu știu dacă model sau manechin pentru că modele sunt fetele astea tinere, am și eu mulți ani. A fost bine, m-am simțit bine. Îmi place atmosfera, mai degrabă din culise. Este o locație absolut superbă și chiar e o onoare să defilezi la Muzeul Țăranului Român', ne-a povestit Anca Serea.

anca-serea-12anca-serea-12

Primii bani din modelling: 3000 de dolari

Anca Serea a intrat în lumea modellingului, fiind constrânsă de fratele ei mai mare. Acesta a văzut anuțul că în Galați se organizează o preselecție pentru un concurs de frumusețe. Așa că a șantajat-o că nu îi mai dă bani de buzunar, dacă nu se înscrie și ea. Și cum astrele s-au aliniat favorabil, Anca Serea a participat și a câștigat în 1999 concursul Elite Model Look, după care a avut surpriza de a primi un onorariu bun chiar de la primul job. Prima campanie a fost făcută la un lanț de electrocasnice. Ședința foto a fost la București. Nu o să uit niciodată cum am plecat cu ghiozdănelul, în care erau vreo 3000 de dolari. Mi s-a părut fantastic pentru omulețul de 19 ani care eram. Am mers cu trenul la Tecuci (n.r. orașul natal) și țineam rucsacul așa în spate – nu o să uit niciodată faza aceea – m-a marcat, de teamă să nu se întâmple ceva cu banii ăia', a declarat, pentru VIVA!, Anca Serea.

Citește și: Cum se descurcă Anca Serea la creșterea celor șase copii: „Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi. Aș minți să spun că…'

Citește și: Cum a debutat Andreea Mantea în televiziune, alături de Anca Serea: „Rolul era al meu, trebuia doar să…'

Citește și: Actrița Ada Condeescu, mărturisire dureroasă: M-am confruntat cu hărțuire din partea femeilor din industrie' / EXCLUSIV

Citește și: La doi ani de la divorț, Cornel Ilie este singur: Pare că sunt foarte greu de cucerit, pentru că nu mă las ușor cunoscut' / EXCLUSIV

A ascuns banii sub saltea

Din fericire, Anca Serea a ajuns cu bine acasă, iar banii, ca să fie în siguranță i-a pus bine. După aceea i-am ascuns sub saltea când am ajuns acasă. E locul unde își țin românii banii. M-am bucurat, mi-am luat un telefon, i-am dat și fratelui meu o parte, apoi i-am cheltuit așa ușor ușor. Eram chibzuită ca și acum. Eram în ultimul an de liceu când am câștigat acești bani din primul meu job în modelling', ne-a povestit Anca Serea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton