Anamaria Prodan a spus că nu e cale de împăcare cu Reghe, dar... Vedeta încă poartă verigheta

 Sutiu Theodora
.

Renunță sau nu Anamaria Prodan la căsnicia cu Reghe? Impresara a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță’, acolo unde a oferit noi declarații despre divorțul de antrenorul echipei Universitatea Craiova. Deși spune că nu mai există șanse de reconcilire, vedeta lasă de înțeles că încă nu este gata să renunțe la fericirea familiei ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a atras atenția în emisiunea de la ProTV, după ce a apărut cu verigheta pe deget. Chiar dacă pare că ține cu dinții de căsnicia cu Reghe, ea vorbit cu sinceritate despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei. Ea a subliniat faptul că nu există nicio cale de împăcare cu actualul ei soț din cauza faptului că nu suportă trădarea de niciun fel.

reghe-1reghe-1

Anamaria Prodan a spus că nu e cale de împăcare cu Reghe, dar… încă poartă verigheta

După ce soțul ei a anunțat că divorțează, vedeta a încercat să facă tot posibilul pentru a remedia problemele din cuplu.

„Pentru mine s-a terminat, urăsc trădarea mai mult ca orice! Divorțul va merge înainte! Mi s-a cerut de către Laurențiu să renunț la numele Reghecampf. Eu nu m-am născut Reghecampf, eu m-am născut Prodan.

Dacă ar fi să o iau de la cap, m-aș mărita tot cu Laurențiu Reghecampf, dar cu cel pe care l-am cunoscut. Nu îl cunosc pe omul de azi, nu vreau să am treabă cu el! Trebuia să am o decență ca bărbat!

Am avut o discuție acum două nopți cu soțul meu, că au apărut niște conturi fake, că această domnișoară nu și-a dorit să apară. Eu îmi doresc pentru soțul meu să continue pe drumul pe care eu l-am dat. Ea zicea că nu vrea în presă, dar apărea că era scandal mare că era violată', a spus impresara la ProTV.

Impresara nu renunță nici la tatuajul cu Reghe de pe spate

Mai mult, ea a mărturisit că nici tatuajul cu chipul soțului ei nu-l va șterge de pe corp. Totuși, Anamaria Prodan nu a făcut nicio declarație legată de veroghetă.

„Laurentiu Reghecampf rămâne soarele nostru, atât! Dacă va fi presat de anumite persoane să facă prostii, voi arăta niște lucruri în instanță. Eu nu vreau ca ai mei copii să vadă lucruri urâte în ziare. El va avea mereu acces în casa noastră. El este supărat, el este foarte gelos. Când voi avea o relație cu cineva nu va mai fi român. Nu mai vreau… Vreau să mă îndepărtez de România', a mărturisit Anamaria Pordan.

Anamaria Prodan a aflat de divorț de la un polițist

Anamaria Prodan a declarat faptul că a aflat de divorț de la un polițist. Acesta ar fi oprit-o și ar fi întrebat-o dacă este adevărat ce se speculează în presă. Ea habar nu avea de planul soțului ei până în acel moment.

„Am învins viața, m-am născut învingătoare. Eu am aflat prima dată de divorț când conduceam, m-a oprit un polițist să-mi zică „Vai, doamna Prodan, cum s-a întâmplat așa ceva? A dat soțul dumneavoastră declarație că divorțează’ și eu am spus „Nu știu, că mie nu mi-a spus, eu încă nu știu’.

Eu oricum aflu totul din presă. Eu încă nu am primit actele de divorț, probabil că trebuie să le primesc. Când am spus că va rămâne soarele nostru, așa va rămâne totdeauna, pentru că până la momentul pe care noi îl știm, noi am fost ceva unic., a spus ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton