Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a pozat fără sutien, la 22 de ani: "Când ne gândim la sâni trebuie să fie despre..."

 Dumba Gabriela
.

La 22 de ani, Alexia Eram a pozat fără sutien! La baza deciziei luate de de fiica Andreei Esca se află dorința tinerei de a creşte gradul de conştientizare cu privire la cancerul de sân şi de a sublinia importanţa informării asupra acestei maladii. Ce spune Alexia Eram despre decizia ei de poza fără sutien.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexia Eram, în vârstă de 22 de ani, a pozat fără sutien marcând astfel ziua internațională a luptei împotriva cancerului de sân. Fiica Andreei Esca a transmis un mesaj puternic.

877877

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a pozat fără sutien

Pe 1 octombrie, în fiecare an, este marcată Ziua luptei împotriva cancerului de sân. Alexia Eram a marcat și ea această zi specială.

„Când ne gândim la sâni trebuie să fie despre senzualitate, sexualitate, feminitate, dar și despre sănătate. 1 octombrie este ziua internațională a luptei împotriva cancerului de sân.

Iar eu o să le rog pe toate prietenele mele din on și off line să meargă în mod regulat la un control medical al sânilor. Și să își ia și mamele, surorile, mătușile.

Prevenția vă poate salva viața! Sunt onorată că voi împărți lumina roz a speranței către toate femeile din lume. Mulțumesc pentru încredere', a scris Alexia Eram pe contul de Instagram.

Fiica Andreei Esca a renunțat la sutien pentru un pictorial artistic. Alexia și-a acoperit sânii cu mâinile, iar imaginea a atras atenția tuturor, astfel că mesajul ei a ajuns la cât mai multe femei.

Andreea Esca a apreciat postarea tinerei, iar pe lângă asta, o mulțime de persoane au felicitat-o pe Alexia pentru inițiativa sa.

Citește și: Designerul lui Carmen Iohannis, o nouă reacție la adresa lui Cătălin Botezatu, pe tema rochiei de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: „Nu este critic de modă'

Citește și: De ce a lipsit Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani:„Era necesar să…’. Irisha a înlocuit-o

Citește și: Văduva Piticului Colorado, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după derapajul la adresa femeilor scunde:'Dacă ești înalt și nu ai minte…'

Alexia Eram formează un cuplu cu Mario Fresh de 6 ani

Mario Fresh și Alexia Eram se numără printre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi tineri au o relație de 6 ani.

Vedeta a povestit recent o întâmplare care a avut loc în Dubai, de care iubitul ei nu o știa. Alexia Eram a mărturisit cum a fost agățată de un bărbat de peste 50 de ani în Emiratele Arabe, în absența artistului. Fiica Andreei Esca se afla împreună cu sora lui Mario Fresh.

„Am fost agățată în Dubai de un bărbat mai în vârstă. Când eram în Dubai, înainte să vii tu. Eram la un hotel cu sora ta, la barul hotelului și mâncam acolo, beam ceva.

După aceea a venit un domn mai în vârstă de la masa alăturată. Cred că avea peste 50 de ani.A venit la noi la masă, ne-a oferit un prosecco și a început să vorbească cu noi. Evident că eu l-am alungat, nu am acceptat acea sticlă de prosecco’,a povestit Alexia Eram în cadrul podcastului lui Selly.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton