Al Bano, viața sentimentală de film. Totul despre trio-ul amoros cu Romina Power și Loredana Lecciso

 Mirea Roxana
.

Al Bano Carrisi are o relație de iubire cu Loredana Lecciso, însă există speculații că acesta ar avea sentimente și pentru Romina Power. Al Bano și Romina au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar pare că sentimentele care îi uneau cândva ar mai exista. Cel puțin, asta dau de înțeles declarațiile lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Al Bano Carrisi şi Romina Power s-au căsătorit în anul 1970, iar în anul 1975 au format un duo muzical, care s-a bucurat de un mare succes. Totuși, în anul 1999, cei doua au divorțat și au patru copii împreună. În prezent, Al Bano are o relație cu Loredana Lecciso și au doi copii împreună. Totuși, există speculații potrivit cărora artistul nu a uitat-o niciodată pe Romina Power.

Romina und Al Bano Power – auf der Abschieds Tour in Deutschland, Hamburg, Germany – 18 Mar 2018Romina und Al Bano Power – auf der Abschieds Tour in Deutschland, Hamburg, Germany – 18 Mar 2018

Mitul este amplificat și de cei doi protagoniști ai acestuia, care dau de înțeles prin declarațiile lor, că încă mai au sentimente unul pentru celălalt.

A fost o mare dragoste', „Niciodată să nu spui niciodată', sunt unele dintre afirmații.

Citește și: Cum arată Toto Cutugo la 78 de ani și cum s-a vindecat de cancer:„Al Bano mi-a salvat viața'

Citește și: Romina Power îşi caută de 25 de ani fiica dispărută în America:„Nu mi-am pierdut niciodată speranța' / Albano crede că Ylenia este moartă!

Citește și: Ce i-a apropiat pe Cătălin Moroșanu și pe Jador la Survivor:„M-am văzut pe mine la 26 de ani'/ EXCLUSIV

Citește și: Aida Parascan, acuzații grave pentru medicul care i-a monitorizat sarcina:„Nu exista risc de avort'

Al Bano, prins între Romina Power și Loredana Lecciso

Cu toate zvonurile, Al Bano Carrisi și Loredana Lecciso au dat uitării certurile lor din trecut. Au trecut 20 de ani de când s-au întâlnit pentru prima dată în fața unei școli, iar acum sunt mai uniți ca niciodată, chiar dacă relația lor a cunoscut suișuri și coborâșuri. Dovada că cei doi se iubesc mai mult ca niciodată este reprezentată de fotografia cu Al Bano pe care Loredana Lecciso a publicat-o pe Instagram, în ziua de 20 mai, când artistul a împlinit vârsta de 78 de ani.

Pe de altă parte, nici Romina Power nu a vrut ca ziua de naștere a lui Al Bano să treacă neobservată, așa că a publicat câteva fotografii alb-negru în care este imortalizată iubirea care a existat între ei. „Urări nesfârşite Al Bano! Anii trec, dar cine îi numără?', a scris Romina Power pe Instagram.

Nu a durat mult ca lumea să se întrebe dacă Romina Power mai are sau nu sentimente de iubire pentru Al Bano. Pe lângă acest aspect, se crede că ar exista o rivalitate între Romina și Loredana Lecciso.

Al Bano vrea ca Romina Power și Loredana Lecciso să facă pace

Există speculații potrivit cărora Romina Power și Loredana Lecciso nu se privec cu ochi buni una pe cealaltă. Zvonurile au fost amplificate chiar de către Al Bano care, cu câteva zile înainte de aniversarea lui, a acordat un interviu pentru revista Oggi și a spus că își dorește un singur cadou, și anume: „Pace între Romina şi Loredana'.

Situația dintre cele două femei este una tensionată. Atunci când se întâlnesc din întâmplare, se evită reciproc. Romina şi Loredana fac acest lucru pentru a nu se confrunta una cu cealaltă.

După divorțul de Romina Power din 1999, Al Bano a cunoscut-o pe Loredana Lecciso la începutul anilor 2000. Cei doi s-au mutat împreună în 2001. După ce s-a îndrăgostit de artist, Loredana a renuțat la cariera ei din lumea divertismentului.

Sursa Foto: Instagram, Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton